Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Κυριακές στο Hard Rock Cafe Athens

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όσους επισκεφθούν το Hard Rock Cafe Athens τον Δεκέμβριο! Τα πολυαγαπημένα Kids Sundays αποκτούν έξτρα χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα και υποδέχονται μικρά και μεγάλα παιδιά, Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι!

Κυριακή 10 και 17 Δεκεμβρίου, συναντάμε από κοντά τον Άγιο Βασίλη και όλους τους πιστούς, ακούραστους βοηθούς του, τα ξωτικά! Από τις 12:00 έως τις 16:00 τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά από παιδαγωγούς, τρώνε ζαχαρωτά και λένε χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ οι «μεγάλοι» δοκιμάζουν Holidays menu με φοβερά πιάτα, γλυκά και special edition cocktails.

Οι μικροί μας φίλοι κάνουν επίσης Christmas face painting και απολαμβάνουν τις λαχταριστές γεύσεις από το παιδικό Messi menu που έχουν τόσο λατρέψει, σε μια ειδικά διαμορφωμένη ατμόσφαιρα για την πιο μαγική εποχή του χρόνου! Για άλλη μια χρονιά, το Hard Rock Cafe της Αθήνας γιορτάζει και ανοίγει τις πόρτες του σε όλους όσους αγαπούν τα Χριστούγεννα.

Ελάτε να γιορτάσετε  με τα παιδιά σας και να γνωρίσετε από κοντά τον Άγιο Βασίλη και όλα τα μικρά, χαριτωμένα καλικαντζαράκια! Η είσοδος στις Χριστουγεννιάτικες Παιδικές Κυριακές για κάθε παιδί είναι 15€, συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Χαρίστε στα μικρά σας μια αξέχαστη εορταστική εμπειρία! Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Hard Rock Cafe Athens και σας περιμένουν στο Μοναστηράκι, Αδριανού 52. Κλείστε θέση τώρα!