Χριστουγεννιάτικες ιδέες νυχιών για να νιώσετε γιορτινά και χαρούμενα!

Είναι η εποχή για μελομακάρονα, κουραμπιέδες, φωτάκια και στολισμό με όσο το δυνατόν περισσότερη κόκκινη και πράσινη διακόσμηση — και εορταστικά μανικιούρ που ταιριάζουν με το πνεύμα των γιορτών.

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα, και το ίδιο ισχύει και για το εορταστικό μανικιούρ. Είτε σας αρέσει να διατηρείτε τα νύχια σας κλασικά με νιφάδες χιονιού, έξτρα με χρυσό glitter ή διακριτικά με μια νότα λάμψης, υπάρχουν γιορτινά μανικιούρ για μαξιμαλιστές και μινιμαλιστές.

Από τα κόκκινα και πράσινα στροβιλίσματα μέχρι το παγωμένο λευκό λαμπερό βερνίκι νυχιών, οι παρακάτω 5 ιδέες για την τέχνη νυχιών θα σας βοηθήσουν να γιορτάσετε με στιλ.

Βλέποντας αστέρια

Αυτό το μανικιούρ αστράφτει σαν το αστέρι στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας. Εδώ, χρησιμοποιούνται κοσμήματα νυχιών για να δημιουργηθεί το σχέδιο σε μια καθαρή βάση.

Γιορτινό γαλλικό

 

Κόκκινο τελείωμα και ο σκούφος του Άγιου Βασίλη είναι το πλέον γιορτινό μανικιούρ που θα σας βάλει στο mood.

Candy nails

Νύχια σαν ζαχαρωτά…στο κλασσικό κόκκινο και πράσινο των Χριστουγέννων. Τσαχπίνικια νύχια για το γιορτινό πάρτι!

Let It Snow

Για πιο ήπιο και κλασικό στιλ με μικρές πινελιές Χριστουγεννιάτικης διάθεσης. Το κλασικό αγαπημένο γαλλικό αλλά σε 1 ή 2 νυχάκια μπορεί και να χιονίσει!

Shiny, sparkling και μπλίνγκι μπλίνγκι

Ένα μαύρο λαμπερό βερνίκι νυχιών μοιάζει με αστέρια που αστράφτουν στον νυχτερινό ουρανό του χειμώνα. Τί πιο γιορτινό;