Χριστουγεννιάτικες ευχές και ημερολόγια με τη βοήθεια της Xerox!

Οι μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά λιγοστεύουν. Αν ψάχνετε τρόπο για να στείλετε μοναδικές ευχές, η Xerox σας έχει τη λύση!

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών που η Xerox προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της, έχει δημιουργήσει το Small Business Recourses Center, μια υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να «σχεδιάζουν» μόνοι τους τα απαραίτητα υλικά για την καλύτερη οργάνωση της επιχείρησης και της καθημερινότητάς τους.

Επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, flyers, planners αλλά και ευχετήριες κάρτες και ετήσια ημερολόγια, όλα σας περιμένουν στην ιστοσελίδα της Xerox. Με ένα κλικ, ο καθένας από εμάς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα δεκάδες διαθέσιμα, δωρεάν templates και να εκτυπώσει ό,τι επιθυμεί. Από ημερολόγια του 2020 σε διάφορες μορφές, έως Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες και εορταστικά planners, η ποικιλία των επιλογών που μοιράζεται μαζί σας η Xerox είναι ικανή για να καλύψει κάθε ανάγκη. Στείλτε τις ευχές σας, όχι μόνο σε πελάτες, υπαλλήλους ή συναδέλφους αλλά και στους φίλους και την οικογένειά σας! Εξερευνήστε τα «δημιουργικά» εφόδια της Xerox και βρείτε το εικαστικό και τη μορφή που θα απογειώσει τις δικές σας ευχές!

Στο Small Business Resources Center θα βρείτε έτοιμο προς εκτύπωση και το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο της Xerox για το 2020, με θέμα «Destination Discovery». Το φετινό ημερολόγιο είναι σχεδιασμένο για να εμπνεύσει τα μελλοντικά μας ταξίδια, καθώς μέσα από μια επιλογή μοναδικών φωτογραφιών, μας «ταξιδεύει» σε καινούρια μέρη, με έντονα, φωτεινά χρώματα και μοναδικό χαρακτήρα.