Χριστουγεννιάτικα δώρα League of Legends που θα ενθουσιάσουν κάθε γνήσιο gamer

Το League of Legends αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για PC στον κόσμο. Από το 2009 που κυκλοφόρησε, προκάλεσε ενθουσιασμό στους gamers και γνώρισε παγκόσμια αποδοχή. Πλέον, διανύει τη δεύτερη δεκαετία της επιτυχημένης πορείας του χωρίς, ωστόσο, να έχει χάσει τη δυναμική του και την ικανότητά του να προσφέρει νέες εμπειρίες στο κοινό.

Οι απανταχού gamers γνωρίζουν ότι όταν ένα παιχνίδι μπαίνει στην καθημερινότητάς μας, πρέπει να μπορούμε να χαθούμε μέσα σε αυτό, καλλιεργώντας την ψευδαίσθηση ότι όσα βλέπουμε στην οθόνη συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Gaming όμως αυτού του επιπέδου μπορεί να το εγγυηθεί μόνο μια κορυφαία εταιρεία, όπως η Logitech G, που αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον εξοπλισμό για κονσόλες και υπολογιστές.

Παίξτε το Legends με συλλεκτικά αντικείμενα κορυφαίας ποιότητας

Η εταιρεία πρόσφατα μάλιστα προχώρησε σε μια συνεργασία με τη Riot Games, δημιουργό του League of Legends, η οποία μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει με τις νέες δυνατότητες που δίνει. Πλέον στην αγορά είναι διαθέσιμος ο συλλεκτικός εξοπλισμός του League of Legends για PC.

Πρόκειται για μια συνεργασία, που έχει σχεδιαστεί με την αποκλειστική εμφάνιση και αίσθηση Hextech του League of Legends. Αφορά μια σουίτα προϊόντων με την εγγύηση της Logitech G, που ειδικεύεται στην παροχή των κορυφαίων στον κλάδο πληκτρολογίων, ποντικιών, ακουστικών, mousepad και προϊόντων εξομοίωσης, όπως τιμόνια και μοχλοί πτήσης.

Η νέα συλλογή επαγγελματικού επιπέδου έρχεται να αναβαθμίσει την εμπειρία των παικτών, μεταφράζοντας την τεχνολογία Hextech του League of Legends σε προϊόντα που έχουν γνώμονα την απρόσκοπτη απόδοση. Στο LogitechG.com είναι διαθέσιμα τα εξής:

Ακουστικά Logitech G PRO X Gaming Headset

Πρόκειται για ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύσει τη συμμετοχή στα τουρνουά. Με αξιόπιστη τεχνολογία PRO X, αναπτύχθηκε με τη βοήθεια επαγγελματιών των Esports στους οποίους και απευθύνεται. Τα ακουστικά ξεχωρίζουν για την άνεση και αντοχή. Περιλαμβάνουν την τεχνολογία Blue VO!CE για επικοινωνία σε άλλο level και ήχο 7.1 surround για απόλυτη εμβύθιση και καθαρότητα ήχου.

Ασύρματο ποντίκι Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse

Ένα από τα προϊόντα που θα βρούν οι gamers στη νέα συλλογή είναι και το PRO Wireless Mouse League of Legends Edition. Το ποντίκι διαθέτει ασύρματη τεχνολογία LIGHTSPEED, εξαιρετικά ελαφρύ σχήμα, αισθητήρα HERO 25K για στόχευση ακρίβειας επιπέδου pixel, ανθεκτικότητα κλικ 50 mm για έλεγχο επαγγελματικού επιπέδου.

Πληκτρολόγιο Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard

Το προϊόν  PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition έχει σχεδίαση μικρού μεγέθους για περισσότερο χώρο και ευκολία στη χρήση του ποντικιού. Περιλαμβάνει ανθεκτικούς διακόπτες GX Brown Tactile Switches, παρέχει ευδιάκριτη απόδοση χωρίς υψηλή ένταση ή περισπασμούς. Περιλαμβάνει LIGHTSYNC RGB με δυνατότητα προγραμματισμού και ενσωματωμένη μνήμη, επιτρέποντας στους gamers να προσαρμόζουν και να αποθηκεύουν μοτίβο φωτισμού για τουρνουά.

Logitech G840 XL Gaming Mouse pad

Το G840 XL Gaming Mouse Pad φέρνει το ρήγμα του Summoner στο γραφείο και η εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις του (900 mm x 400 mm) προσφέρουν σταθερό ύψος 3 mm για την εξάλειψη της παρεμβολής του ποντικιού παρέχοντας παράλληλα μέγιστες επιλογές διαμόρφωσης του παιχνιδιού.

Τα ακουστικά, το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και το mousepad έχουν τα ειδικά χρώματα του League και αποτελούν μια μοναδική συλλογή σχεδιασμένη για να εμπνέει ανυπέρβλητα επίπεδα παιχνιδιού.