Χριστούγεννα στα Public με μαγικά events και δράσεις για μικρούς και μεγάλους!

Οι γιορτές ξεκινούν με την πιο “What a Christmas Feeling” διάθεση στα Public: Στα καταστήματα Συντάγματος, Golden Hall και The Mall Athens, αγαπημένοι ήρωες και υπέροχες μελωδίες μας περιμένουν και μας βάζουν στο κλίμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου. Ο απόλυτος προορισμός για όλη την οικογένεια μας «βάζει στο mood», με μοναδικές στιγμές, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και προτάσεις που μας εμπνέουν να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με όσους αγαπάμε και να υιοθετήσουμε τον δικό μας τρόπο να μοιραζόμαστε!

Public Συντάγματος: Αγαπημένοι ήρωες μας περιμένουν

Στα Public Συντάγματος, ο Άγιος Βασίλης – ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων παρέα με αγαπημένους ήρωες των παιδιών όπως ο Σκρουτζ, η Κόκκινη  Βασίλισσα και η Χιονάτη – δίνουν σε όλους μας λίγη από τη λάμψη και τη μαγεία τους, μοιράζοντας υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δείχνοντάς μας τον Public τρόπο να μοιραζόμαστε!

Θα βρίσκονται στο κατάστημα Public Συντάγματος τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

 • Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, 17:00-21:00
 • Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 12:00-16:00
 • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 12:00-16:00
 • Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 17:00-21:00
 • Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, 12:00-16:00
 • Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 12:00-16:00
 • Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, 12:00-16:00
 • Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, 17:00-21:00
 • Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, 17:00-21:00
 • Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, 17:00-21:00
 • Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, 17:00-21:00
 • Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 12:00-16:00

Public The Mall Athens & Public Golden Hall: Μελωδικά Χριστούγεννα

Αυτόν τον Δεκέμβριο στα καταστήματα Public The Mall Athens και Public Golden Hall, το πιο μελωδικό act μας βάζει σε  “What A Feeling” διάθεση! Η οκταμελής χριστουγεννιάτικη μπάντα των Public, μαζί με έναν εντυπωσιακό ξυλοπόδαρο, δίνουν στα ψώνια των γιορτών μια επιπλέον νότα χαράς, ενώ οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη, τα παιχνιδιάρικα ξωτικά, μοιράζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια σε μικρούς και μεγάλους.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Στα Public The Mall Athens, το συγκρότημα VOX The Acadella μας παρασέρνει με τον ρυθμό του στην πιο γιορτινή διάθεση!

Η μπάντα των Public θα πραγματοποιήσει από 2 εμφανίσεις των 20 λεπτών τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

 • Κυριακή 18/12, 12:00-14:00, Public The Mall Athens
 • Σάββατο 24/12, 12:00-14:00, Public Golden Hall
 • Πέμπτη 29/12, 18:00-20:00, Public Golden Hall
 • Παρασκευή 30/12, 18:00-20:00, Public The Mall Athens

Η ομάδα των ξωτικών θα υποδέχεται τους επισκέπτες των Public  The Mall Athens και Golden Hall τις ίδιες ημέρες, για περισσότερες ώρες:

 • Κυριακή 18/12, 11:00-15:00, Public The Mall Athens
 • Σάββατο 24/12, 11:00-15:00, Public Golden Hall
 • Πέμπτη 29/12, 16:00-20:00, Public Golden Hall
 • Παρασκευή 30/12, 16:00-20:00, Public The Mall Athens

Το αυτοσχέδιο μουσικό δρώμενο των VOX The Acapella στο Public The Mall Athens, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10/12, το Σάββατο 17/12 και το Σάββατο 24/12, ώρες 11:00-15:00.

Public Συντάγματος: Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις αφιερωμένες στα παιδικά βιβλία των γιορτών

Την ίδια στιγμή, τα Public Συντάγματος φιλοξενούν παρουσιάσεις βιβλίων που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους και θα τους κρατήσουν συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο. Για την είσοδο στο χώρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων απαιτείται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή N95). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

«Το φαρδύ πουλόβερ»

Αρμελ Μοντερέ (Εκδόσεις Μεταίχμιο)

Σάββατο 10/12 και ώρα 12:00 | Αίθουσα 5ου ορόφου Public Συντάγματος

Για παιδιά από 4 ετών

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου Το φαρδύ πουλόβερ της Αρμέλ Μοντερέ, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 ανακαλύπτουμε την ανεκτίμητη αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης, αλλά και τα οφέλη της επαναχρησιμοποίησης υλικών για έναν καλύτερο πλανήτη. Με τη βοήθεια της Παιδαγωγικής Ομάδας Απ΄ουσία, στο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι θα δουλέψουμε πάνω στη διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, σε θεατρικά και κινητικά παιχνίδια αλλά και σε τρόπους ζωγραφικής. Όλα αυτά με πολλή φαντασία!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Είναι Παραμονή Χριστουγέννων και ο κύριος Αρκούδος βρίσκει στη σοφίτα ένα πουλόβερ της γιαγιάς του. Ό,τι πρέπει για τον χειμώνα! σκέφτεται. Το πουλόβερ όμως του είναι πολύ φαρδύ, κι έτσι το κόβει στα μέτρα του και τα κομμάτια που περισσεύουν τα χαρίζει στη γειτόνισσά του. Αυτή µε τη σειρά της φτιάχνει γκέτες και χαρίζει τα περισσεύματα στη φίλη της, που φτιάχνει κουβερτούλες για τα μικρά της… Το μαλλί αλλάζει χέρια και ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή όσων το μοιράζονται.

«Τα παιδιά διαβάζουν αρχαίους»

Μυρτώ Αλικάκη, Στεφανία Γουλιώτη & Άννη Θεοχάρη (Εκδόσεις Κάκτος)
Σάββατο 10/12 και ώρα 12:00
| Αίθουσα 5ου ορόφου Public Συντάγματος

Για παιδιά από 5 ετών

Τα Public και οι εκδόσεις Κάκτος σάς προσκαλούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 12:00 στην παρουσίαση των βιβλίων Βάκχες, Αντιγόνη και Το δαχτυλίδι του Πολυκράτη των Μυρτώ Αλικάκη, Στεφανία Γουλιώτη και Άννης Θεοχάρη.

Τη σειρά θα προλογίσει ο Γιάννης Ζουγανέλης και θα μιλήσει ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος – THE MYTHLOGIST και η κάθε συγγραφέας για το δικό της βιβλίο.

Η Μυρτώ Αλικάκη διασκευάζει και αφηγείται ΒΑΚΧΕΣ του Ευριπίδη.

Η Στεφανία Γουλιώτη διασκευάζει και αφηγείται ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή

Η Άννη Θεοχάρη διασκευάζει και αφηγείται ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ του Ηρόδοτου.

Λίγα λόγια για τη σειρά βιβλίων:

Βάκχες – Στην αρχαία Θήβα καταφθάνει ο θεός Διόνυσος που διψάει για εκδίκηση! Παρασέρνει τις γυναίκες της πόλης που μετατρέπονται σε μαινάδες και πάνε να κατοικήσουν στα βουνά! Έτσι ξεκινάει ένας φαύλος κύκλος όπου οι βασιλιάδες, ο μάντης Τειρεσίας και οι σοφοί της πόλης θα αναγκαστούν να πληρώσουν ένα πολύ μεγάλο τίμημα, μιας κι ο Κάδμος, ο βασιλιάς τους, περιέπεσε σε ύβρη και αλαζονεία!

Αντιγόνη – Η Αντιγόνη και η αδερφή της η Ισμήνη θέλουν να αποδώσουν τιμές στον νεκρό αδερφό τους. Ο βασιλιάς Κρέοντας γράφει έναν σκληρό νόμο. Οι σοφοί της Θήβας τον συμβουλεύουν να είναι επιεικής. Η Αντιγόνη μόνη της ξεπερνά τον φόβο της και ακολουθεί τον νόμο της αγάπης και της συνείδησης! Ο καθένας θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα των αποφάσεών του. Η Αντιγόνη λέει θαρρετά στον βασιλιά: «Δεν γεννήθηκα να ζω με το μίσος, γεννήθηκα να ζω με την αγάπη!» Ποια θα είναι η κατάληξη της ιστορίας μας;

Δαχτυλίδι του Πολυκράτη – Ο βασιλιάς της Σάμου Πολυκράτης γίνεται τύραννος, στερεί την ελευθερία από τους υπηκόους του και προκαλεί τον φθόνο των θεών. Ο βασιλιάς της Αιγύπτου γίνεται σύμμαχός του και τον συμβουλεύει σοφά να βάλει ένα μέτρο στις υπερβολές του. Ο Πολυκράτης δίνει ένα από τα πιο πολύτιμα αποκτήματά του, αλλά η μοίρα του το φέρνει πίσω…

Public Blog: Προτάσεις χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Τα Public μας βοηθούν ακόμη περισσότερο ν’ απολαύσουμε τις γιορτές με τον δικό μας τρόπο, προτείνοντάς μας τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες εξόδους στο Public Blog!