Χριστουγεννιάτικες βόλτες με στυλ

Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που όλοι προσπαθούν να κάνουν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια εγκαίρως! To Christmas shopping πρέπει να γίνεται με στυλ. Αυτός είναι και ο λόγος που σου έχουμε κάνει το απόλυτο σύνολο για να φορέσεις εκείνη την ημέρα εμπνευσμένο από τη περίοδο των διακοπών. Πριν επιλέξεις τα ρούχα που θα φορέσεις θα πρέπει να θυμάσαι τα εξής:

Άνεση:

Όταν μιλάμε για άνεση φυσικά εννοούμε να επιλέξεις ένα υπέροχο πουκάμισο σε έντονο χρώμα. Συνδύασε την άνεση με το χρώμα και κάνε τη διαφορά. Το βολάν είναι η τελευταία λέξη της μόδας και φυσικά δεν μπορείς να μη το δοκιμάσεις.

 

Ζεστασιά:

Ζεστασιά και μόδα πάνε μαζί για αυτό και συνδυάζονται σε αυτό το υπέροχο καρό παλτό με γούνα στο πάνω μέρος. Ειλικρινά μας έχει εντυπωσιάσει, μάλιστα αν το συνδυάσεις με μια κόκκινη τσάντα θα το απογειώσεις. Τι λες; Μπορείς να αντισταθείς;

 

Στυλ: Οι δερμάτινες φούστες είναι must και αυτή τη χρονιά. Αν δεν έχεις τουλάχιστον μια πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις καθώς μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου.

 

Αξεσουάρ: Το παν στο όλο ντύσιμο είναι τα αξεσουάρ! Απογείωσε λοιπόν ολόκληρο το σύνολο με μοναδικά κομμάτια.

 

Φυσικά όπως κατάλαβες μιλάμε για τη νέα συλλογή NAF NAF που πραγματικά μας έχει κλέψει τη καρδιά!