Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες γεμάτες κρυστάλλινη λάμψη από την Swarovski στο attica, City Link και στο attica, Golden Hall

Στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της με τα πολυκαταστήματα, η Swarovski προχώρησε στη δημιουργία μιας λαμπερής χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, στο attica, City Link, μέσα από την οποία προβάλλεται το χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό σποτ της εταιρίας με πρωταγωνίστρια την μοναδική Karlie Kloss.

swarovski_101

Συμπληρωματικά, η βιτρίνα του 2ου ορόφου στο attica, Golden Hall ντύθηκε στα γιορτινά, έχοντας ως φόντο ολόχρυσα μπαλόνια. Οι φωτεινές βιτρίνες ξεχωρίζουν με τα πανέμορφα κοσμήματα και λαμπερά αξεσουάρ της Swarovski και αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα των περαστικών και να τους εμπνεύσουν για τα ομορφότερα δώρα των εορτών.

swarovski_12

Για περισσότερες από 2 εβδομάδες, το καταναλωτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις μοναδικές δημιουργίες του brand και τις προτάσεις του για λαμπερές εμφανίσεις κατά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Όλες οι επιλογές και οι προτάσεις της Swarovski για τις φετινές γιορτές, εκφράζονται από την απαράμιλλη λάμψη και δημιουργικότητα του brand, προσδίδοντας μοναδικό στυλ και μοντέρνες πινελιές για κάθε εμφάνιση και κάθε περίσταση.

swarovski_37

Προτάσεις για τα δώρα των εορτών που θα γεμίσουν χαμόγελα, θα μεταφέρουν αγάπη και γιορτινή διάθεση και θα δώσουν άλλη διάσταση στην έννοια του δώρου σε όλους εκείνους που αγαπάτε, στους φίλους, την οικογένεια, τον εαυτό σας!