Χριστούγεννα με τα Looney Tunes στο McArthurGlen

Αυτά τα Χριστούγεννα οι αγαπημένοι ήρωες μας, τα Looney Tunes δηλαδή μας υποδέχονται στο εκπτωτικό χωριό και μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης κάνοντας πολύ πιο ευχάριστα τα ψώνια αφού οι Χριστουγεννιάτικες αγορές γίνονται 70% πιο φθηνά! Περιπλανηθείτε στα γραφικά και στολισμένα σοκάκια του κέντρου και ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Έτσι από τις 6 έως τις 31 Δεκεμβρίου τα Looney Tunes θα είναι εκεί από νωρίς προκειμένου να τους γνωρίσουν από κοντά οι αγαπημένοι μικροί τους φίλοι, να παίξουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Όλοι οι αγαπημένοι τους ήρωες θα είναι εκεί για να χαρίσουν στα μικρά σας χαρά και γέλιο όπως ακριβώς κάνουν και στις ταινίες τους!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 29 Νοεμβρίου μια καταπληκτική έκθεση η οποία θα διεξαχθεί μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου όπου οι επισκέπτες του McArthur θα έχουν τη δυνατότητα στα πλαίσια του διαγωνισμού Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2015 να θαυμάσουν 1ο μοναδικά αυτοκίνητα!

Ο απόλυτος προορισμός για shopping είναι το McArthurGlen και σας καλεί και εσάς να κάνετε αγοράσετε από τα αγαπημένα σας designer brands από 25-70%!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μετακινήστε δωρεάν προς και από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με το πούλμαν μας, από το σταθμό μετρό της Δουκίσσης Πλακεντίας, ανά μία ώρα.