Χριστούγεννα με αρκετές δραστηριότητες από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Cosmos, του μεγαλύτερου εμπορικού στη Θεσσαλονίκη, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει μια σειρά δράσεων που υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης και εμπειριών, από τις 04/12 έως τη 09/12!

AKMI

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

Παρασκευή 4/12 και ώρα 18.00- 20.00: Μουσικοκινητικές δραστηριότητες

Σάββατο 5/12 και ώρα 12.00 -14.00: Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους

Δευτέρα 7/12 και ώρα 18.00 – 20.00: Κατασκευές για παιδιά

Τρίτη 8/12 και ώρα 18.00 -20.00 : Αφήγηση παραμυθιών

Τετάρτη 9/12 και ώρα 18.00 -20.00 : Xmas face painting and hairdo

Οι νέοι επαγγελματίες Προσχολικής Αγωγής και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα είναι εκεί για να  υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους και να γεμίσουν χρώμα τις ξέγνοιαστες ημέρες τους, εφαρμόζοντας μια σειρά δραστηριοτήτων που θα διεγείρουν θετικά τις αισθήσεις και θα ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, παρουσιάζοντας ό,τι έχουν αποκομίσει από την εκπαίδευσή τους στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας!

Παραμύθια….. Χειροτεχνίες….Μουσικές… Χρώματα και Ήρωες, θα είναι όλοι εκεί για να μας ταξιδέψουν σε χώρες μαγικές όπου όλα τα όνειρα με ένα παιδικό χαμόγελο, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Asterios_Koustoudis-fbpost

Επιπλέον αν θέλεις μια γευστική δοκιμή ή ένα γρήγορο σεμινάριο για τις Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρικής σε Εορταστικό Μενού ετοιμάσου να παρευρεθείς την Τρίτη 08 Δεκεμβρίου, 10.00 – 18.00 σε ένα καταπληκτικό σεμινάριο. 

Φυσικά θα περιλαμβάνει, εφαρμογή των σύγχρονων Τεχνικών σε πιάτα που αφορούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από τον πασίγνωστο και καταξιωμένο ΣΕΦ, Αστέριο Κουστούδη. Ο ΣΕΦ στο roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και επί τρία χρόνια, κάτοχος αστεριού Michelin, θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τα μυστικά που τον καθιέρωσαν στην κορυφή της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Θεματικές Ενότητες:

  • Παραδοσιακή γαλοπούλα, μαγειρεμένη με δύο τρόπους
  • Σολομός “en croute” παντζάρια &  εσπεριδοειδή
  • Φιλέτο μόσχου, ραγού μανιταριών με κάστανα και γλασο απο κόκκινο κρασί
  • Σούπα σελινόριζα με κινόα  και σταφύλι
  • Σοκολάτα γάλακτος με μανταρίνι σαφράν και “pain d’epices “

Εισηγητής: Αστέριος Κουστούδης, Chef roof garden Grande Bretagne (Αστέρι Michelin)