Χριστούγεννα από την ΙΚΕΑ

Το γιορτινό τραπέζι έχει φέτος την ξεχωριστή υπογραφή της ΙΚΕΑ, καθώς στα καταστήματα IKEA σας περιμένουν να αγοράσετε δεκάδες διαφορετικά πιάτα, ποτήρια και κηροπήγια και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ζεστό κλίμα χριστουγεννιάτικης θαλπωρής, όπως μόνο η IKEA προσφέρει!

Στρώστε ένα παραδοσιακό γιορτινό τραπέζι. Οι χαρτοπετσέτες με γιορτινά θέματα και τα κηροπήγια, αποτελούν έναν εύκολο τρόπο να δώσετε στο χώρο σας γιορτινή εμφάνιση, ενώ με λίγο ζεστό κρασί και μερικά σπιτικά μπισκότα, είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε την τέλεια γιορτινή ατμόσφαιρα!

1

 

 

 

 

 

 

Σειρά VINTERFINT. Κατάλληλη για το φούρνο μικροκυμάτων και το πλυντήριο

πιάτων. Από γυαλί ασφαλείας.

Μπολ 1,99€, Μοτίβα/ κόκκινο

Κούπα 2,29€/τεμ, Μοτίβα/κόκκινο

 

2

 

 

 

 

 

 

 

Χαρτοπετσέτες VINTERFINT 1,79€/30 τεμ. Υψηλής απορροφητικότητας, με τρία φύλλα χαρτιού.

3

 

 

 

 

 

 

 

Κερί VINTERMYS 4,99€/τεμ. Από παραφίνη/φυτικό κερί. Σε κόκκινο χρώμα

Βάση για κερί VINTERMYS 1,99€/τεμ. Με σταθερή και απαλή βάση που δεν χαράσσει την επιφάνεια που ακουμπά. Από κονιορτοποιημένο ατσάλι.

 

4

 

 

 

 

 

 

 

Κηροπήγιο HÅRFIN 19,99€/3 τεμ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο για λεπτό κερί, κερί και ρεσό. Περιλαμβάνει: 3 κηροπήγια.

 

5

 

 

 

 

 

 

 

Διακόσμηση VINTERMYS σε σχήμα κηροπήγιου 8,99€

Από 100% πολυεστέρα.

 

Χαρακτηρίζονται από τα γεωμετρικά τους σχήματα και τη λάμψη τους σε λευκό, ασημί και χρυσό χρώμα, προσφέροντας μια γιορτινή αίσθηση στο τραπέζι σας.


6

 

 

 

 

 

 

 

Φωτιστικό οροφής STRÅLA, αστέρι 14,99€  Από λευκασμένο χαρτί χωρίς χλώριο. Σχεδιαστής:Chenyi Ke. Σε λαμπερό χρυσό χρώμα.

Φαναράκι LED – STRÅLA, χιονονιφάδα που λειτουργεί με μπαταρία 9,99€/συσκευασία.Με ενσωματωμένο φωτισμό LED. Από πλαστικό ABS. Σχεδιαστής:Chenyi Ke. Σε λευκό χρώμα.

Φαναράκι LED-STRÅLA, χιονονιφάδα 7,99€/3 τεμ. Με ενσωματωμένο φωτισμό LED.Από πλαστικό ABS. Σχεδιαστής:Chenyi Ke. Σε λευκό χρώμα

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτεινή διακόσμηση LED για το τραπέζι από την STRÅLA: Αστέρι, που λειτουργεί με μπαταρία 4,99€/3 τεμ.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο τραπέζι ή στο παράθυρο για μια ζεστή και γλυκιά λάμψη στο χώρο σας.

8

 

 

 

 

 

 

 

STRÅLA φαναράκι LED, χιονονιφάδα που λειτουργεί με μπαταρία 9,99€/τεμ. Με ενσωματωμένο φωτισμό LED. Από πλαστικό ABS. Σχεδιαστής:Chenyi Ke. Σε λευκό χρώμα.

STRÅLA φαναράκι LED, χιονονιφάδα 7,99€/3 τεμ. Με ενσωματωμένο φωτισμό LED. Από πλαστικό ABS. Σχεδιαστής:Chenyi Ke. Σε λευκό χρώμα.