Μπες στο μαγικό κόσμο της μαύρης σοκολάτας!

Η σοκολάτα δεν έχει εποχή, αλλά είναι φορές που εκτός από μία “ένοχη” απόλαυση, γίνεται απαραίτητη και σε προκαλεί να βουτήξεις δάχτυλα και γλώσσα σε μπολ γεμάτα με το υλικό της χαράς και της παρηγοριάς…Να βουτήξεις για να ξεχαστείς, να “ανέβεις” αλλά και να διασκεδάσεις.

Την ίδια στιγμή, έτσι όπως δαγκώνεις και τρως τη γεύση της ευτυχίας, είναι ωραία να βλέπεις τις αγαπημένες σου κινηματογραφικές ταινίες ή τις σειρές κινουμένων σχεδίων που σε κάνουν να χαμογελάς και να διασκεδάζεις με την καρδιά σου. Οι αισθήσεις μπερδεύονται γλυκά από το “τώρα” φτάνεις στην αιωνιότητα…Υπερβολή, το ξέρω αλλά χρονιάρες μέρες επιτρέπονται και τα μεγάλα λόγια.

Ο φωτογράφος από το Brooklyn -Henry Hargreaves- περπάτησε στην σκοτεινή πλευρά της σοκολάτας και έφτιαξε κάτι ξεχωριστό… Ήρωες, καλούπια, σοκολάτα και ιδέες δημιούργησαν μία σειρά φωτογραφιών που είναι λαχταριστές και διασκεδαστικές μέχρι το κόκκαλο.

Η ζαχαροπλαστική συναντά τους ήρωες των παιδικών, εφηβικών και παντοτινών μας χρόνων και όλα είναι μία σκέτη γλύκα λίγες ημέρες πριν ξεμερώσουν…Χριστούγεννα!

ΔΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ: