Χιόνια πολλά από το Athens Metro Mall

Ο κατάλληλος προορισμός για φέτος τα Χριστούγεννα, το Athens Metro Mall ανοίγει τις πόρτες του και μας προσκαλεί όλους. Το αγαπημένο εμπορικό γεμίζει χιόνια πολλά, με απίθανα χιονοεργαστήρια και χιονοπαιχνίδια για τους μικρούς του φίλους, ενώ οι μεγάλοι τραγουδάνε με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στην πιο χριστουγεννιάτικη μουσική σκηνή των Christmas Live Stages και κερδίζουν… Δώρα πολλά!

Τέλος με κάθε αγορά, όλοι κερδίζουν αναμνηστικά δώρα και με αγορές 50€ και άνω, συμμετέχουν στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο, το νέο Smart fortwo!.

Christmas Live Stages

Στις 12 Δεκεμβρίου χορέψτε με τον Διονύση Σχοινά και τους Master Tempo, ενώ στις 19 οι VEGAS θα ανεβάσουν την θερμοκρασία με τους ξέφρενους ρυθμούς τους με το πάρτι να ξεκινάει στις 20.00. Επίσης, μη ξεχνάτε κάθε μέρα από τις 17.00 ο αγαπημένος σας σταθμός 92,3 Λάμψη FM, θα μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του μέσα από Εμπορικό Κέντρο.

ΧΜΑS Παιδικό Πρόγραμμα  Α

Χιόνια πολλά για τα παιδιά

Τους μικρούς μας καλεσμένους υποδέχεται ο Αϊ Βασίλης και φωτογραφίζεται μαζί τους, καθώς οι Χιονονιφάδες, οι Χιονούλες και οι Χιονάνθρωποι, αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τα παιδιά να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και επιπλέον τα μεταμορφώνουν σε χιονισμένα προσωπάκια με τη χρήση face painting.

Στα Χιονοεργαστήρια οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες κατασκευές που θα στολίσουν το δωμάτιό τους όπως χιονανθρωπάκια, πιγκουίνους, χιονονιφάδες στολίδια, χιονισμένες κάρτες και πολικές αρκούδες, ενώ επιπλέον θα υπάρξουν διαγωνισμοί και πολλά διαδραστικά χιονοπαιχνίδια, με χορό και τραγούδια που σίγουρα θα τα ξετρελάνουν.

Τέλος, στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, από τη 1 έως τις 4 το μεσημέρι τα ψώνια των παραμονών θα συνοδεύουν οι υπέροχες μουσικές μελωδίες της παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, σε κάλαντα και τραγούδια των εορτών.

XMAS Παιδικό Πρόγραμμα Β