Χάρισε χαμόγελα αυτά τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή! Είναι μια μεγάλη γιορτή με σκοπό να δώσεις απλόχερα την αγάπη σου και να βοηθήσεις ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτός είναι και ο λόγος που εμείς από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου θα είμαστε στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας και προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «Χαρά».

Capture

Capture

Οι αγαπημένοι μας φίλοι της «Χαράς» όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχουν βάλει τα δυνατά τους για να προσφέρουν, σε όσους βρεθούν στην εκδήλωση, σπιτικά γλυκά, χειροποίητα στολίδια, κοσμήματα και γούρια. Στο Bazaar θα τα βρούμε όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, μαζί με ρούχα και αξεσουάρ. Τα έσοδα από το Bazaar θα συγκεντρωθούν για την ενίσχυση του οικοτροφείου, που έχει μοναδικό σκοπό και όραμα, την εξασφάλιση της καθημερινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενεί.

Capture

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συνολικό ποσό που θα προκύψει, να αξιοποιηθεί για τον εξοπλισμό της νέας πτέρυγας που βρίσκεται σε εξέλιξη και που θα μας δώσει τη χαρά να υποδεχτούμε επιπλέον 32 άτομα.

Ωρες λειτουργίας του Bazaar:

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου: 12:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ.,

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. – Σάββατο: 17:00 μ.μ.-20:00 μ.μ., Music By Radio Pepper 96.6

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

30 Νομεβρίου – 1, 2 Δεκεμβρίου, Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 2 Λ. Ποσειδώνος, Γλυφάδα).