Τέσσερις τρόποι για να γίνεις μία χαρούμενη και “καυτή” μαμά!

Οι γιορτινές ημέρες-πολύ σύντομα- θα είναι παρελθόν και το μόνο που θα έχει μείνει θα είναι τα κιλά της γιορτής και οι υποσχέσεις για καινούρια ξεκινήματα και αλλαγή πλεύσης!

Το να είσαι μητέρα και σύζυγος- κοινώς το να είσαι γυναίκα- είναι δύσκολο και με το βλέμμα στραμμένο στο 2015 το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα καταφέρεις να αλλάξεις τρόπο ζωής και να γίνεις καλύτερη…σε όλα!

Έχεις μία οικογένεια να φροντίσεις αλλά την ίδια στιγμή θέλεις χρόνο και διάθεση για τη δική σου καθημερινότητα! Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις κάτι- μη μένεις στα λόγια και τα όνειρα- προκειμένου να κατακτήσεις το στόχο σου και να εξελιχθείς- σταδιακά- σε κάτι όμορφο και sexy; Να κατακτήσεις τον καλύτερο εαυτό που τόσο πολύ επιθυμείς αλλά δεν τα καταφέρνεις;

Για κλέψε ιδέες!

1. Σκέψου! Τι είναι αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη το 2015; 

Με το που έγινες μαμά έδωσες άφεση σε επιθυμίες, χόμπι και ελεύθερο χρόνο…για εσένα και μόνο!  Τώρα είναι η πιο ωραία στιγμή να δράσεις και να επιστρέψεις σε συνήθειες που αγαπούσες αλλά άφησες πίσω σου… Διάλεξε ασχολία, κάνε όνειρα και φρόντισε να γίνουν πραγματικότητα… Όνειρα καθημερινά και εύκολα!

2. Γίνε πιο υγιής! 

Εκφράσου. Πες αυτά που σε “χαλάνε”. Διώξε το άγχος. Διεκδίκησε! Δώσε χρόνο για να είσαι και να φαίνεσαι όμορφη. Γυμνάσου, ντύσου όμορφα- με τα παλιά σου ρούχα μην ξοδέψεις χρήματα- κάνε συνδυασμούς και φρόντισε τη διατροφή σου.

3. Είσαι sexy! 

Τι σε κάνει να νιώθεις ερωτική, ποθητή και ξεχωριστή;  Ένα άρωμα; Ένα ρούχο; Ένα χτένισμα; Επέλεξε και άσε τον άντρα σου να ανακαλύψει την sexy πλευρά που είχες καταχωνιάσει δίπλα σε παιχνίδια και υποχρεώσεις.

4. Γράψε, κάνε μία λίστα με όλα όσα θέλεις! 

Είναι μία δουλειά; Λεφτά; Ένα ταξίδι; Ανανέωση σε κάθε επίπεδο; Τι είναι; Σημειωσέ το και τρέξε να το κάνεις.. Μία ζωή την έχουμε! Μην την χαραμίζεις στο “περίμενε”.

Όλα μπορούν να συμβούν! Άλλωστε είναι 2015!