Αυτό το παλτό πρέπει σίγουρα να το βάλεις στη βαλίτσα σου

Σταμάτα ότι κάνεις και μπες τώρα στο site των Zara! Η νέα τάση που ήρθε για να μείνει σε φέρνει ακόμα πιο κοντά σε έναν δροσερό χειμώνα. Αυτή τη χρονιά τα Zara εμπνέονται από το military στοιχείο και δημιουργούν μια σειρά που πραγματικά θα μας εντυπωσιάσει όλους. Επιτέλους το military επιστρέφει και εμπνέετε από μουσικούς, ηθοποιούς και ακτιβιστές εδώ και αρκετές δεκαετίες και σε προτρέπει να δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου επαναστατικό στυλ.

Capture  Capture  Capture

Στη νέα συλλογή λοιπόν μπορείς να βρεις πανωφόρια, πουκάμισα, παντελόνια, υποδήματα και αξεσουάρ που σε συνδυασμό με διακοσμητικά στοιχεία, χρώματα αλλά και υφάσματα εντυπωσιάζουν όποιον περάσει από δίπλα σου.

Στη βαλίτσα λοιπόν των χειμερινών σου διακοπών μη ξεχάσεις να προσθέσεις ένα υπέροχο παλτό αλλά και για εσένα που σκέφτεσαι τι δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου η επιλογή είναι φυσικά μονόδρομος αφού θα το λατρέψει. Ακόμα σκέφτεσαι; Μπες στο site καθώς τη καινούρια συλλογή θα τη βρεις μόνο εκεί.

Capture  Capture

Για να έχουν πρόσβαση σε αυτή την περιορισμένη  και αποκλειστική συλλογή,  θα διαλέξουν τα look τους και θα τα προσθέσουν στο καλάθι στο www.zara.com την ίδια ημέρα εμφάνισής τους, στις 15  Νοεμβρίου στις 00.00 . Η παράδοση των εμπορευμάτων θα γίνεται σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία στην αναγραφόμενη διεύθυνση. Μην αργείς έχεις λίγες μέρες ακόμα για το υπέροχο λανσάρισμα.