Αυτό το gift set της Dr. PAWPAW είναι το καλύτερο δώρο για τις φίλες σας αυτά τα Χριστούγεννα

Η Dr. PAWPAW παίρνει φέτος τον (αγαπημένο) ρόλο του Άι Βασίλη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε ένα χρήσιμο, πολύχρωμο και, φυσικά, άκρως εορταστικό δωράκι στις αγαπημένες σας φίλες και -γιατί όχι-και στον εαυτό σας!

Το σετ δώρων που βλέπετε στη φωτογραφία, η αλήθεια είναι ότι το λιμπιστήκαμε από την πρώτη στιγμή που το είδαμε και (ναι!) θα αποτελέσει και προσωπική μας αγορά. Περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά balm από την εταιρεία, με τα οποία θα πάθετε εμμονή! Πρόκειται για τα γνωστά balm με βάση την παπάγια της Dr. PAWPAW που έγιναν διάσημα λόγω της φυσικής τους σύστασης και της πολυχρηστικότητας τους, καθώς θρέφουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν τα χείλη, το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά.

Να σημειωθεί ότι τα Dr.PAWPAW balms αποτελούν ένα προϊόν που δε δοκιμάζεται σε ζώα, δεν περιέχει parabens και χημικά αρωματικά συστατικά και είναι κατάλληλο ακόμα και για αυστηρά χορτοφάγους (vegan).

Σε αυτό το εορταστικό σετ είναι διαθέσιμα σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις (original, red, peach pink) και σε μέγεθος 10ml ώστε να χωράνε σε κάθε τσάντα και να μην τα αποχωρίζεστε ποτέ! Το κόστος τους είναι μόνο 11,90€ και θα τα βρείτε σε φαρμακεία και στο onebeauty.gr.