Αυτές οι γιορτές θα έχουν τη λάμψη και το φως της δικής σας ενέργειας!

Το The Ellinikon Experience Park σας προσκαλεί στην πιο λαμπερή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες, πολλές εκπλήξεις και αξέχαστες αναμνήσεις. Στις 9 Δεκεμβρίου, στις 19:00, το Πάρκο υποδέχεται την εορταστική περίοδο με την πιο εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης! Η γιορτινή βραδιά ξεκινά στο σιντριβάνι, με ένα show που συνδυάζει, μουσική, χορό και φαντασία με τη συνοδεία 12μελούς ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Τσελίκα. Σειρά έχει το φως που θα μεταμορφώσει το Πάρκο σε ένα εντυπωσιακό, παραμυθένιο σκηνικό, όπου θα κυριαρχεί το μπλε και το μωβ χρώμα. Ένα εντυπωσιακό light show δημιουργεί μαγικές εικόνες και σχέδια στην Πλατεία Α και φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Ο Αττικός Ουρανός γεμίζει χρώματα σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα από  οικολογικά-πυροτεχνήματα που θα γεμίσουν χρώματα τον Αττικό ουρανό. Την εκδήλωση θα ολοκληρώσει μία συναρπαστική μουσική εμπειρία από το συγκρότημα «Μουσικοί του Κουτιού» της αγαπημένης τηλεοπτικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί», γεμάτη ρυθμό και εορταστική διάθεση!

Οι φετινές γιορτές στο Experience Park είναι διαφορετικές με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, όλες τις ημέρες των γιορτών. Για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, κάθε του σημείο θα κρύβει μια ανεπανάληπτη, διαδραστική εμπειρία που θα γίνεται πραγματικότητα, μέσα από τη δική σας ενέργεια, χαρίζοντας λάμψη και φως στο στολισμένο Πάρκο.

Ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο ταξίδι θα ξεκινήσει στο Hill of Lights και θα συνεχίσει στο Garden of Reflections,  όπου θα δημιουργείται ένα μοναδικό παιχνίδι με καθρέπτες. Όσοι βρεθούν στην Πλατεία Β’, θα περπατήσουν στο μεγαλύτερο, διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα, και θα ανακαλύψουν πώς τα βήματά τους αλλάζουν τα σχέδια του Magic Christmas Carpet. Στο Christmas Hub δίπλα στο συντριβάνι, μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τη δημιουργική τους διάθεση και φτιάχνουν πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

Αυτά τα Χριστούγεννα τα έχουν όλα και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε στο The Ellinikon Experience Park! Λάμψη, διαδραστικές εμπειρίες και εκπλήξεις, όλες εμπνευσμένες από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης που διέπουν το σχεδιασμό και τη λειτουργία του Πάρκου. Ειδικά για το διάστημα των γιορτών η ενέργεια που θα χρειαστεί για να καλυφθούν οι ανάγκες φωτισμού, θα προέλθει από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Επιπλέον, όλος ο φωτισμός που θα χρησιμοποιηθεί είναι led διασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80% συγκριτικά με συμβατικά φωτιστικά.

Την εορταστική εμπειρία συμπληρώνουν οι γιορτινές  προτάσεις από τα Burger Joint, Bubble Tale, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko, γύρω από το επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

The Ellinikon Experience Park. Το δικό σου πάρκο. Τα δικά σου Χριστούγεννα.

Η πρόσβαση γίνεται από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών έχει δημιουργηθεί χώρος ελεύθερης στάθμευσης στο Πάρκο.

Ωράριο Λειτουργίας

Καθημερινά 09:00 – 22:00

23/12/22 – 8/01/23: 09:00-23:00

24/12/22 & 31/12/22 09:00 -22:00

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram: https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook: https://www.facebook.com/TheEllinikon

Youtube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

 

#TheEllinikon

#ExperiencePark