Αυτά τα Χριστούγεννα ξέρουμε τι μακιγιάζ θα κάνεις

Κάθε Χριστούγεννα και μια έκπληξη, μάλιστα αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε να δοκιμάσουμε αν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό. Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει για τι συζητάω διάβασε παρακάτω γιατί η ιδέα θα σε ενθουσιάσει. Όταν ήμουν μικρή λοιπόν λάτρευα τα advent calendars (μπορεί τότε μέσα να είχαν σοκολατάκια) αλλά μεγαλώνοντας ανακάλυψα τα advent calendars της Essence. Εκεί μέσα θα βρεις ένα σωρό εκπλήξεις που θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου για τις γιορτές.

Capture

Κρυμμένα στο εσωτερικό του θα βρείτε αποκλειστικά προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά για το  advent calendar, αλλά και αγαπημένα προϊόντα από τη βασική σειρά στο κανονικό τους μέγεθος. Το ορθογώνιο αυτό κουτί με τον γιορτινό, ιδιαίτερο σχεδιασμό περιλαμβάνει πολλαπλές εκπλήξεις: μέσα στα 24 μικρά κουτάκια υπάρχουν όμορφα και κομψά προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια.

Capture

Και σου έχω και το καλύτερο, αυτά τα μικρά κουτάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά και να οργανώσεις όλα εκείνα τα απαραίτητα που χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου αλλά και τσιμπιδάκια, λαστιχάκια μαλλιών ακόμα και κάποια κοσμήματα που φοράς συνέχεια.

Και τώρα λοιπόν εγώ θα σε ξαναρωτήσω, θα μπορέσεις να αντισταθείς και να τα ανοίγεις μέρα μέρα; Ή θα τα ανοίξεις όλα μαζί;