Αυτά τα Χριστούγεννα μυρίζουν Ελλάδα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλες οι νοικοκυρές ετοιμάζονται φανατικά στρώνοντας το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Εσύ τι θα ετοιμάσεις; Η αλήθεια είναι ότι τελικά δεν θα πρέπει να ψάξεις να βρεις γκουρμε συνταγές αλλά εκείνες που μικροί και μεγάλοι αγαπούν και θα ευχαριστηθούν. Το παγωμένο κρασί, το νόστιμο κρέας, την φρεσκότατη φέτα στην ελληνική σαλάτα ακόμα και η μυρωδιά της τυρόπιτας είναι από τα πράγματα που ο Έλληνας θέλει να βρει μπροστά του όταν κάτσει στο γιορτινό τραπέζι. Έτσι λοιπόν βρήκαμε και εμείς κάτι που θα μπορέσει να το απογειώσει. Έστω λοιπόν ότι έβαλες το κρέας στον φούρνο και κάηκε! Τι θα κάνεις; Σου έχω έτοιμη λύση μέσα σε κυριολεκτικά 5 λεπτά.

Capture

Τώρα έχεις στην κατάψυξή σου γρήγορα & εύκολα τον πιο λαχταριστό γύρο χωρίς καμιά αμφιβολία για το κρέας από το οποίο προέρχεται. Σε 5’μόνο λεπτά, γύρος Εν Ελλάδι φρέσκος, προψημένος, πιο νόστιμος, τρυφερός, και ευκολοχώνευτος, χωρίς συντηρητικά  και χωρίς γλουτένη, με την εγγύηση ποιότητας της CRETA FARMS.

Ο γύρος Εν Ελλάδι προέρχεται από το 100% ελληνικό χοιρινό κρέας Εν Ελλάδι ειδικής εκτροφής.  Από χοίρους δηλαδή που μεγαλώνουν στη φάρμα ειδικής εκτροφής της CRETA FARMS στο Ρέθυμνο της Κρήτης κάτω από άριστες συνθήκες και τρέφονται με:

  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που κάνει το κρέας πιο ζουμερό και τρυφερό, βελτιώνοντας το προφίλ των λιπαρών.
  • Κρητικά superfoods με αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση, που θωρακίζουν τον οργανισμό του ζώου.
  • Αρωματικά βότανα που κάνουν το κρέας να μυρίζει μοναδικά.

Capture

Η ειδική διατροφή, που παράγεται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής ζωοτροφών της CRETA FARMS, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκτροφής (κλασική μουσική, ιδανική θερμοκρασία), βελτιώνουν την υγεία του ζώου άρα και την ποιότητα του κρέατος και δημιουργούν τον πιο ευκολοχώνευτο και γευστικό γύρο, έτοιμο στο σπίτι σου σε 5’.

Capture

Τη γκάμα συμπληρώνει ο γύρος κοτόπουλο Εν Ελλάδι από κοτόπουλα ελληνικής προέλευσης που εκτρέφονται με επιλεγμένο ισορροπημένο σιτηρέσιο. Μαρινάρονται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα και καρυκεύματα, γεγονός που προσδίδει στο κρέας μοναδική τρυφερότητα, άρωμα και γεύση.

Τώρα απολαμβάνεις στο σπίτι σου, τον πιο νόστιμο γύρο από χοίρους που ξέρεις με ΤΙ τρέφονται, ΠΟΥ και ΠΩΣ μεγαλώνουν.