Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα χάσεις κανένα επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά

Η αλήθεια είναι ότι για αρκετό καιρό προσπαθούσα να αποφύγω να βλέπω σειρές γιατί ήξερα πως θα κολλήσω, ότι την επόμενη μέρα θα είμαι στο γραφείο με μάτια «τετράγωνα» και η μόνη μου σκέψη θα ήταν να επιστρέψω σπίτι για να συνεχίσω να βλέπω όσο πιο πολλά επεισόδια μπορώ. Πόσο όμως να αντισταθώ στον πειρασμό αυτό; Τελικά κόλλησα ξανά! Ευτυχώς όμως, τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να μην χάσω ούτε ένα επεισόδιο από τις αγαπημένες μου σειρές ακόμα και αν περάσουν μερικές μέρες. Πώς; Φτιάξε ποπ κορν να στα πω

H COSMOTE TV αναβαθμίζει την υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να γυρίσουν τον χρόνο πίσω έως και 7 ημέρες και να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή, το αγαπημένο τους αθλητικό, κινηματογραφικό και παιδικό περιεχόμενο από 50 θεματικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων όλων των COSMOTE SPORT και COSMOTE CINEMA καναλιών, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών εθνικής εμβέλειας.Με την αναβαθμισμένη υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV, οι συνδρομητές μπορούν να ξεκινούν από την αρχή κάποιο ζωντανό πρόγραμμα που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματος κάνοντας pause, fast forward & rewind. Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV μέσω της hybrid πλατφόρμας, απλά συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους με το router της Ιnternet σύνδεσής τους οποιουδήποτε παρόχου, ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προσωρινή λήψη του προγράµµατος COSMOTE REPLAY TV  στο σκληρό τους δίσκο, για να το παρακολουθήσουν αργότερα, εφόσον είναι ακόμη διαθέσιμο.Η δυνατότητα του catch up έως και 7 ημέρες, διατίθεται και στην υπηρεσία COSMOTE TV GO, για θέαση από το κινητό, το tablet και τον υπολογιστή.

Capture

Και επειδή εκτός από το Cosmote Replay για να απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές χρειάζεσαι και δυνατό ήχο, η LG Electronics παρουσιάζει το νέο Soundbar SK9Y. Με το Surround Sound Expansion kit, το συγκεκριμένο μοντέλο δέχεται τα προαιρετικά ασύρματα ηχεία surround SPK8, αποκλειστικά για τα πίσω κανάλια, δίνοντας τη δυνατότητα τοποθέτησής τους πίσω από τον ακροατή και αναβάθμισής του συστήματος από 5.1.2 καναλιών με ισχύ 500W σε 7.1.2 καναλιών με ισχύ 640W. Για επιπλέον αυθεντικό ήχο χωρίς συμβιβασμούς, το SK9Yυποστηρίζει και το πρότυπο ποιότητας βίντεο 4Κ Pass Through (HDCP 2.2) για streaming, αναπαραγωγή δίσκων και πολλά άλλα.Για ακόμη μια πιο ευχάριστη και μεγαλύτερης ακρίβειας εμπειρία ακρόασης, η λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC) αναγνωρίζει το περιεχόμενο και ρυθμίζει αυτόματα τη λειτουργία ήχου. Η τεχνολογία αυτή αναλύει διαρκώς τη στάθμη της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η απόδοση της συνομιλίας.