Άρωμα Χριστουγέννων από τους οι Viktor&Rolf

Μια χειμωνιάτικη νύχτα, μια λάμψη γεμάτη ζεστασιά. Αμέτρητα δώρα κι ένα δέντρο διακοσμημένο με φιόγκους.

Όταν, ξαφνικά, σχεδόν μαγικά, το χιόνι καλύπτει τα πάντα στο πέρασμά του. Oι φιόγκοι ζωντανεύουν.

Ξυπνούν για να τυλίξουν κάθε άρωμα και να το σφραγίσουν με τη μοναδική υπογραφή τωνViktor&Rolf.

Και τότε, τα φώτα ανάβουν: το δωμάτιο μένει ακίνητο, οι φλόγες της φωτιάς λαμπυρίζουν ξανά –ρίχνοντας το φως τους στις δυο γνωστές μας σιλουέτες. Η μαγική δύναμη της μεταμόρφωσης, όπως μας τη διηγούνται οι Viktor&Rolf στην εορταστική τους ταινία που κυκλοφορεί φέτος τα Χριστούγεννα.

Αντλώντας έμπνευση από την ανατρεπτική, θεατρική και couture διάθεση τους, οι Viktor&Rolf ξαφνιάζουν και σκορπίζουν τη χαρά για άλλη μια φορά. Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα του 2017 παίρνοντας έμπνευση απο τον μαγικό τους κόσμο, πειραματίζονται με το βίντεο της καμπάνιας, σχεδιάζουν εορταστικές συλλογές & συσκευασίες των εμβληματικών τους αρωμάτων, και κυκλοφορούν τις πρωτότυπες εκδόσεις των αρωμάτων αυτών υπό το φως των κεριών.

Με έμπνευση τις Haute Couture δημιουργίες τους, φέτος, ένα τεράστιο μεταλλιζέ τριαντάφυλλο έρχεται να διακοσμήσει με την απαστράπτουσα λάμψη του το κλασσικό μπουκάλι του Flowerbomb. Το εξωπραγματικό άνθος ενσαρκώνει όλες τις εθιστικές λουλουδάτες νότες αυτού του αρωματικού ελιξιρίου, που έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει το αρνητικό σε θετικό.

Για την απόλυτη χριστουγεννιάτικη λάμψη, το Bonbon αντανακλά τη γιορτινή ατμόσφαιρα, στολισμένο με έναν αστραφτερό φιόγκο από παγιέτες, σε αρμονία με το υπέροχο μπουκάλι του, σκαλισμένο σε σχήμα φιόγκου. Το Bonbon, το διαχρονικά εντυπωσιακό, άκρως απολαυστικό άρωμα, αντικατοπτρίζει με τον πιο ιδανικό τρόπο όλη τη γλυκύτητα της γιορτινής αυτής εποχής.