Αποκλειστική προσφορά από τη Visa για τα ταξίδια σας!

Η μαγεία των Χριστουγέννων πλησιάζει και η Visa σε συνεργασία με το pamediakopes.gr κάνει σε όλους τους κατόχους κάρτας Visa το πιο όμορφο δώρο! Τώρα έχετε ακόμα ένα λόγο να ταξιδέψετε στο εξωτερικό! Όσοι επισκεφθούν την ιστοσελίδα pamediakopes.gr και κάνουν κράτηση εισιτηρίων για οποιονδήποτε προορισμό στο εξωτερικό από τις 21 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016, χρησιμοποιώντας τη Visa κάρτα τους θα κερδίσουν διπλά! Διαλέξτε τον αγαπημένο σας προορισμό στο εξωτερικό, αγοράστε τα εισιτήριά σας με κάρτα Visa μέσω της ιστοσελίδας pamediakopes.gr για να κερδίσετε επί τόπου έκπτωση €20 σε κάθε εισιτήριο για πτήσεις από Ελλάδα σε εξωτερικό. Η προσφορά ισχύει για τα πρώτα 2,000 εισιτήρια που θα αγοραστούν μέσω του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της δεδομένης χρονικής περιόδου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις).

O κος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το pamediakopes.gr και για τη χειμερινή περίοδο προσφέροντας στους κατόχους Visa την ευκαιρία να συνδυάσουν το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι τους με μία μοναδική προσφορά». 

Μην ξεχνάτε ότι  στο pamediakopes.gr θα βρείτε ιδέες για όμορφους προορισμούς αλλά και τις καλύτερες τιμές εισιτηρίων για ταξίδια οποιασδήποτε κλίμακας budget επιθυμείτε να διαθέσετε. Μην χάνετε λοιπόν καιρό και επωφεληθείτε από τη προσφορά που σας παρέχει η Visa και απολαύστε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάποια πόλη του εξωτερικού από τις πολλές επιλογές του pamediakopes.gr!

Εξαιρούνται οι πτήσεις των lowcost carriers.

Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το visa.gr και το pamediakopes.gr