Μια εντυπωσιακή αλλά και safe επιλογή δώρου για τους γνωστούς σου!

Τα γιορτινά τραπέζια ετοιμάζονται σιγά σιγά και η χριστουγεννιάτικη διάθεση «φουντώνει». Μας περιμένουν πολλά πάρτι και συγκεντρώσεις με το μυαλό μας να σκέφτεται τι δώρο μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι του γνωστού μας που όμως δεν γνωρίζουμε πολύ καλά. Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να πάρουμε κάτι για κάποιον που δεν γνωρίζουμε για καιρό και δεν υπάρχει πιο safe επιλογή από το κρασί. Ειδικά αν το κρασί είναι ποιοτικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην εκτιμηθεί.

Εμείς ανακαλύψαμε το κρασί που μπορεί να συνοδεύσει άψογα το γεύμα σας και να γίνει το πιο safe αλλά και εντυπωσιακό δώρο για τους φίλους και τους γνωστούς σου.

Η παράδοση του Αγιονέρι – The Last Barrel συνεχίζεται με τον αποσταγματοποιό Κώστα Τσιλιλή, και την ομάδα του, να μοιράζονται με το κοινό, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μια συλλεκτική έκδοση από το άνοιγμα του τελευταίου βαρελιού του έτους.

Από το τελευταίο δρύινο βαρέλι του 2022 δημιουργήθηκαν 555 συλλεκτικές, χειρόγραφα αριθμημένες, φιάλες, που έρχονται σε ειδική εορταστική συσκευασία.

Το σχέδιο που «ντύνει» τη φετινή εορταστική κασετίνα, είναι εμπνευσμένο από το αμπέλι. Πρόκειται για τη δημιουργική απεικόνιση μίας ρόγας σταφυλιού μεγεθυμένης κατά 40 φορές με ιδιαίτερη απόδοση χρωμάτων (polarized). Παράλληλα, τη φιάλη συνοδεύει και μια επίσης συλλεκτική καρτ ποστάλ με μέρος του ευφάνταστου έργου.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε την παράδοση του The Last Barrel. Μιας συλλεκτικής φιάλης, ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας και σημασίας για εμάς. Η αποσφράγιση του τελευταίου βαρελιού της χρονιάς, με Αγιονέρι ήταν, πάντα για εμάς, μια αγαπημένη συνήθεια που την απολαμβάναμε με φίλους και γνωστούς. Με ενθουσιασμό και συγκίνηση βλέπουμε αυτή την παρέα να μεγαλώνει, με το πέρασμα των χρόνων, και γι’ αυτό δημιουργήσαμε, και φέτος, την ειδική συλλεκτική έκδοση του The Last Barrel. Η φετινή συσκευασία δε, έχει φιλοτεχνηθεί με έμπνευση τη μεγάλη μας αγάπη, το αμπέλι, από εκεί που ξεκινούν όλα.» δηλώνει ο Κώστας Τσιλιλής.

Το Αγιονέρι είναι ένα τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων και, πριν την εμφιάλωσή του, παλαιώνει για τουλάχιστον 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ο φινετσάτος, βελούδινος και πλούσιος αρωματικός του χαρακτήρας το κάνει ιδανικό για συνδυασμούς με μεσογειακές γευστικές επιλογές – το ελληνικό τραπέζι υπήρξε άλλωστε η πηγή της έμπνευσής του – χωρίς, ωστόσο, να φοβάται να πάρει μέρος και σε πιο αναπάντεχους γαστρονομικούς συνδυασμούς.

Το Αγιονέρι – The Last Barrel Series 2022, θα διατίθεται σε επιλεγμένες κάβες και e-shops.

Το προϊόν διανέμεται από την εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας