Άνοιξε και φέτος ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας!

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, το «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών

mylos-twn-kswtikwn-3

Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μια άλλη εποχή! Πώς είναι άραγε οι πειρατές… Είναι όλοι άγριοι και τρομακτικοί ή μήπως κάποιοι είναι φιλικοί και ευχάριστοι; Ταξιδεύουν μήνες και είναι πολύ κουρασμένοι, πέρασαν από πολλά λιμάνια, με τρικυμία και πολλές δυσκολίες, παρέα με παπαγάλους και μαϊμούδες, για να προλάβουν στις 26 του Νοέμβρη να βρίσκονται στα Τρίκαλα. Τα ξωτικά όμως το έμαθαν, προετοιμάζονται και κρύβουν καλά τον θησαυρό του Άη Βασίλη. Θα καταφέρουν άραγε οι πειρατές να τον βρουν; Πηδήξτε λοιπόν στο κατάστρωμα και το ταξίδι αρχίζει!

mylos-twn-kswtikwn-ptisi

Ο Μύλος των Ξωτικών άνοιξε και φέτος με τα επίσημα εγκαίνια να πραγματοποιούνται χθες το απόγευμα σε μία φαντασμαγορική τελετή. Δείτε εδώ το Facebook Live από την τελετή έναρξης.

mylos-twn-kswtikwn-2

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις φετινές δράσεις

mylos-twn-kswtikwn-1