Ανδρική περιποίηση: ένα trend που ήρθε για να μείνει

Και οι άντρες φροντίζουν την εμφάνισή τους!

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 μια μεγάλη μερίδα ανδρών καταναλωτών χρησιμοποίησε το lockdown για να πειραματιστεί με νέες εμφανίσεις και να δοκιμάσει διαφορετικά προϊόντα. Κάποιοι έπρεπε να έχουν καλύτερη εμφάνιση στις επαγγελματικές τους συναντήσεις στο Zoom, ενώ άλλοι απλώς είχαν χρόνο και άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο βίντεο σχετικά με το πώς να περιποιούνται τον εαυτό τους και να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Εφόσον και οι άντρες φροντίζουν πια τον εαυτό τους –και πολύ καλά κάνουν- τις γιορτινές μέρες που διανύουμε τι καλύτερο από το να τους κάνετε δώρα που αφορούν την περιποίησή τους!

Μοναδικά δώρα για τον σύγχρονο άντρα

Η εταιρία Hawkins & Brimble την οποία φέρνει στην Ελλάδα η OneBeauty παράγει προϊόντα για κούρεμαξύρισμα και προϊόντα περιποίησης γενειάδας και μαλλιών κρέμες ξυρίσματος, ενυδατικές κρέμες, κιτ φροντίδας δέρματος, όλα βασισμένα στο παραδοσιακό Βρετανικό grooming και καλύπτει τις ανάγκες των ανδρών για καθημερινή φροντίδα.

Δείτε εδώ 3 ωραίες ιδές για δώρα σε πολύ προσιτές τιμές. Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν και θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο δύσκολων καταναλωτών.

Grooming Gift Set RED το οποίο περιέχει shave cream & after shave balm,
Shaving Gift Set SILVER το οποίο περιέχει shave brush & shave cream
Beard Gift Set BRONZE το οποίο περιέχει beard shampoo & beard balm