Ανανέωση χώρου ενόψει Χριστουγέννων με λύσεις Praktiker

Τα Χριστούγεννα μας κάνουν να βλέπουμε το χώρο μας αλλιώς. Θέλουμε το σπίτι μας να είναι έτοιμο να υποδεχτεί κόσμο ή να χαλαρώσουμε με τον σύντροφο ή την οικογένεια βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Προτού όμως το σπίτι “φορέσει” τα χριστουγεννιάτικα του χρειάζεται την κατάλληλη προετοιμασία. Ευτυχώς στα καταστήματα Praktiker υπάρχουν λύσεις για το σπίτι που συνδυάζουν το στυλ με την οικονομία και την ποικιλία.

Καναπές Dream
Καναπές Dream
Φωτιστικό S
Φωτιστικό S

Σε κάθε ένα από τα 14 καταστήματα Praktiker στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε έπιπλα, διακοσμητικά, εργαλεία και υλικά για να διαμορφώσετε το χώρο σας,εσωτερικό ή εξωτερικό,όπως τον έχετε φανταστεί,ώστε να αντανακλά την προσωπικότητα και το γούστο σας. Είτε προτιμάτε τις λιτές γραμμές, είτε τα πολύχρωμα μοτίβα, όποιο κι αν είναι το στυλ σας, στα Praktiker θα βρείτε αυτό που σας εκφράζει.

Στα Praktiker οι αγορές γίνονται ακόμα πιο εύκολες χάρη στη δωρεάν μεταφορά για όλες τις αγορές άνω των € 149, οικονομικές υπηρεσίες συναρμολόγησης επίπλων και προνομιακό πρόγραμμα άτοκων δόσεων.

Κι αν η επίσκεψη σας σε ένα κατάστημα Praktiker είναι αδύνατη, το  το άριστα οργανωμένο και λειτουργικό e-shop , σας λύνει τα χέρια!

Καναπές Jazz
Καναπές Jazz

Με τα Praktiker το σπίτι μετατρέπεται πραγματικά σε “σπιτικό” και είναι έτοιμο να υποδεχτεί την αγαπημένη γιορτή του χρόνου!