Άλλαξε τα παλιά σου πουλόβερ και ξαναφόρεσε τα

Ο κρύος καιρός ενδείκνυται για πουλόβερ και εσύ παρόλο που θες να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου, δυστυχώς δεν έχεις τα χρήματα που απαιτούνται. Πως θα σου φαινόταν λοιπόν η ιδέα να άλλαζες τα παλιά σου πουλόβερ ,προσθέτοντας νέες πινελιές λάμψης, προκειμένου να τα φορέσεις ξανά; Τώρα αν σε ρωτήσουν από πού τα αγόρασες δεν ξέρουμε τι θα τους πεις, αλλά ποιος ξέρει… εάν τα καταφέρεις μπορεί να ξυπνήσει η σχεδιάστρια μέσα σου και γιατί όχι… να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά με ρούχα!

Πουλόβερ Νο1- Οι χιονονιφάδες

 

Για να ξεκινήσεις, θα χρειαστείς ένα τετράγωνο χαρτί και ένα σχεδιάγραμμα χιονονιφάδας. Στο χαρτί, τύπωσε ή φτιάξε μόνη σου, μία χιονονιφάδα (η οποία στη συνέχεια θα πρέπει να κοπεί). Tώρα, αφαίρεσε το εσωτερικό μέρος της χιονονιφάδας και κόψε το υπόλοιπο χαρτί. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι και μια λευκή βαφή για ρούχα ξεκίνα να χρωματίζεις το πουλόβερ, κάνοντας χιονονιφάδες σε όποιο σημείο εσύ θες. Ίσως χρειαστεί να την περάσεις τη βαφή 2 φορές για να κάνεις πιο έντονη τη χιονονιφάδα. Τώρα δεν έχεις παρά να αφήσεις τη βαφή να στεγνώσει για 2 περίπου ώρες και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι…

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πουλόβερ Νo2- Αστέρια και strass στους ώμους σου

Εδώ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αστέρια και στρας και να τα κολλήσεις στους ώμους. Μόλις διαλέξεις το σχέδιο που σε ικανοποιεί πάρε μία κόλλα υφασμάτων και κόλλησε τα στρασένια σχεδιάκια, πάνω στο πουλόβερ. Μάλιστα, μπορείς να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία και στο πίσω μέρος, ώστε να είναι ομοιόμορφο.

2

 

 

 

 

 

 

 

Πουλόβερ Νο3- Στρας και πέρλες

Πάρε ένα μαύρο πουλόβερ και κόψε το λαιμό ώστε να σχηματίζει χαμόγελο. Στη συνέχεια κόλλησε με την ειδική κόλλα για ρούχα, τα στρας και τις πέρλες εναλλάξ ανάλογα με το στυλ που θέλεις να δημιουργήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι.. Sexy και glam.

bfbf

Πουλόβερ Νο4- Οι αγκώνες που αστράφτουν

Φόρεσε το πουλόβερ που θέλεις να αλλάξεις και λύγισε τους αγκώνες σου. Πάρε τώρα μια κιμωλία και γύρω από τους αγκώνες σου, σχεδίασε ένα μικρό κύκλο. Ζωγράφισε σε ένα χαρτί το μέγεθος του μπαλώματος που θέλεις να κάνεις στον αγκώνα σου και στη συνέχεια κόψε το, έτσι ώστε να το σχεδιάσεις με την κιμωλία στο πουλόβερ. Τώρα, έχεις 2 επιλογές ή θα πάρεις πούλια-πούλια και θα τις ράψεις (κάτι που είναι αρκετά χρονοβόρο) ή θα χρησιμοποιήσεις ύφασμα με πούλιες, το οποίο και θα κόψεις στο μέγεθος του μπαλώματος, κολλώντας το στη συνέχεια πάνω στο πουλόβερ! Αυτό ήταν!

4