Άλλαξε στυλ στα γυαλιά σου μέσα σε 1 λεπτό

Για το ότι τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα ακόμα και μια μέρα σαν τη σημερινή το ξέρεις. Μπορεί ο ήλιος να έχει κρυφτεί πίσω από τα σύννεφα και να μην είναι τόσο καυτός και βλαβερός όσο το καλοκαίρι αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ακτίνες δεν μπορούν να κάνουν κακό στην όραση σου. Έτσι λοιπόν είναι  προτιμότερο να αγοράσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με πιο ανοιχτόχρωμο φακό για να μη σε κουράζει καθώς επίσης και κάτι για να δώσεις λίγο έξτρα στυλ! Τι έχω να σου προτείνω λοιπόν;

Capture

 

Ξεκινάω από τα γυαλιά ηλίου καθώς η πιο πρόσφατη προσθήκη γυαλιών στη συλλογή της Carrera χαρακτηρίζεται από διαχρονικά στοιχεία που συνδυάζουν κλασσικές φόρμες και κατασκευαστική αρτιότητα με το αστικό στυλ. Με ρετρό αφετηρία τη φόρμα πιλότου, αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν περίγραμμα από πανάλαφρο ασετάτ, λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες και ακροβραχιόνια από ασετάτ. Το χαρακτηριστικό σήμα Flag στην πάνω γέφυρα και το λογότυπο C στο εσωτερικό του αριστερού ακροβαχιόνιου, αποτελούν διακριτικές λεπτομέρειες, ενώ οι φακοί πλήρους προστασίας από τις ακτίνες UV συμπληρώνουν τη διαχρονική εμφάνιση.

Capture

Ξέχνα τα γυαλιά – στέκα στο κεφάλι, η μόδα προστάζει αλυσίδα γυαλιών και εμείς την ακολουθούμε πιστά γιατί πως αλλιώς θα μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς. Εμείς ξετρελαθήκαμε με την παραπάνω μαύρη που φυσικά μπορείς να τη βρεις με μόνο 16€ στο Stylishious από την αγαπημένη μας Αλεξάνδρα Κατσαίτη. Μάλιστα, μπορείς να το κάνεις δώρο σε όλες τις αγαπημένες σου κολλητές άλλωστε όλοι σας λένε fashion icons!