Αγόρασε τα δώρα σου από το McArturGlen

Από που θα αγοράσεις τα δώρα σου τη νέα χρονιά; Μα φυσικά από το Εκπτωτικό Χωριό όπου η χρονιά ξεκινά με εκπλήξεις αλλά και έξυπνες αγορές. Eπισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό από τις 4 έως τις 9 Ιανουαρίου στο Εκπτωτικό χωρίο και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα σας designer brands.Κάνετε μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του χωριού και απολαύστε ένα διάλειμμα, με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

Επιπλέον για σένα που θέλεις να κάνεις τα δικά σου ψώνια μετά τις γιορτές οι εκπλήξεις και οι εκπτώσεις δε σταματούν ποτέ στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen! Από τις 12 Ιανουαρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου, ανακαλύψτε τα αγαπημένα σας designer brands, που βρίσκετε 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο, τώρα με ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές και δώστε έναν αέρα ανανέωσης στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα! Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 δίνοντάς σας την ευκαιρία για ακόμη περισσότερο smart shopping!

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.