Αυτό είναι το gadget που θα σας χαρίσει πολλά ευρώ το 2018!

Είναι αυτές οι μέρες του χρόνου, οι τελευταίες, που παίρνουμε όλες τις “αποφάσεις” ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή μαζί με την έλευση του νέου έτους…

Θα αρχίσουμε δίαιτα, θα κόψουμε το κάπνισμα, θα πηγαίνουμε τακτικά για γυμναστική, δε θα κοιμόμαστε αργά, θα κάνουμε οικονομία…Βέβαια, ξέρουμε πολύ καλά πως αυτά δεν πρόκειται να συμβούν, απλά επειδή το ημερολόγιο θα γράψει “2018”. Αν δεν πάρουμε την απόφαση, αν δεν γίνει το “τσαφ” μέσα μας, θα είναι μερικές ακόμη κούφιες υποσχέσεις στον εαυτό μας. Εκτός, ίσως, από την τελευταία!

coin stealing 2

Και πως θα κάνετε πιό εύκολα οικονομία το 2018; Πως θα αντισταθείτε στο να ξοδέψετε κάθε ευρώ που πέφτει στα χέρια σας, πως θα μαζέψετε χρήματα για εκείνο το ταξίδι που θέλατε στο εξωτερικό ή για να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση/smartphone/laptop/whatever; Με μια γάτα. Ή ένα panda. Αξιολάτρευτα ζωάκια που δε μπορείς να τους πείς “όχι” και θα μαζέψουν τα λεφτά σου για εσένα, ώστε να είναι εκεί όταν θα τα χρειαστείς. Απλό και πανέξυπνο gadget για το χαρτζιλίκι μικρών και τις οικονομίες μεγάλων. Θα το βρείτε σε πολλά e-shops και αξίζει τα λεφτά του!

https://www.youtube.com/watch?v=A63rm9FGJB0