Αυτά τα Χριστούγεννα, το Allou! Fun Park σε υποδέχεται με το super νέο rollercoaster Loop It!

Το εντυπωσιακά στολισμένο Allou! Fun Park σου υπόσχεται τα πιο τρελά Χριστούγεννα και σε υποδέχεται με το Allou! Xmas Pass για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης στο super νέο rollercoaster Loop It!

Το ολοκαίνουριο Loop Ιt σε περιμένει για μία ανεπανάληπτη εμπειρία αδρεναλίνης. Με ανάποδο loop, ελικοειδή κίνηση «βίδα» και επιτάχυνση που αγγίζει τα 4G, θα δεις ανάποδες! Θα δεχτείς την πρόκληση να loop-άρεις μαζί του;

Φυσικά το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ! Ανέβα ψηλά με Star Flyer, Shock & Drop, Panorama και Shock Tower, ζήσε τον τρόμο στο The House of Fear BODIES, ή μία μοναδική περιπέτεια στον λαβύρινθο του Mirror Forest και πολλές στιγμές real διασκέδασης στα υπόλοιπα παιχνίδια του πάρκου! Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στην Skill Zone, την περιοχή με τα παιχνίδια δεξιοτήτων γιατί μπορεί να φύγεις και με δώρα!

loop-it-1

Παίξε μέχρι να τα παίξεις με το Allou! Xmas Pass, που σου προσφέρει απεριόριστο παιχνίδι για όλη μέρα – και στο Loop It – και επιπλέον έχεις από μία συμμετοχή στο The House of Fear BODIES, Mirror Forest & Lazer Maze. Με κάθε αγορά Allou! Xmas Pass, ΔΩΡΟ ένα Allou! Day Pass για να παίξεις το νέο χρόνο μία φορά free!

loop-it-3

Aυτά τα Χριστούγενναaccept the challenge, loop yourself μόνο στο Allou!