Αυτά τα Χριστούγεννα όλες οι επιθυμίες γίνονται δώρα στα καταστήματα Κωτσόβολος!

Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά στα καταστήματα Κωτσόβολος, καθώς οι φίλοι της τεχνολογίας, βλέπουν την επιθυμία τους για την αγαπημένη τους συσκευή, όπως laptop, tablet, κινητά τηλέφωνα, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές, καφετιέρες, playstation, τηλεοράσεις, να μετατρέπεται σε αληθινό χριστουγεννιάτικο δώρο! Χάρη στο μοναδικό «Πλάνο Δόσεων» της Κωτσόβολος, όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν δώρα για τους αγαπημένους τους με ευκολία πληρωμών. Σε όλο το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, όλα τα προϊόντα παρέχονται από 10€ το μήνα και με πρώτη δόση την 1η Μαρτίου 2016*.  Η μαγεία της περιόδου… συνεχίζεται και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας www.kotsovolos.gr. Οι «ψηφιακοί» φίλοι μπορούν να βρουν το πιο μαγικό δώρο για τους αγαπημένους τους από το “Gift Finder”, ένα ειδικά σχεδιασμένο quiz που ο ενδιαφερόμενος μέσα από το link: http://promo.kotsovolos.gr/giftfinder/ συμπληρώνει το quiz και βρίσκει τη λύση… μαγικά: το κατάλληλο δώρο για τον αγαπημένο του!

Kotsobolos 2

Παράλληλα, η Κωτσόβολος, στηρίζει για ακόμα μία φορά, έμπρακτα τον οργανισμό Make-Α-Wish, καθώς όλα τα καταστήματα του δικτύου στόλισαν τα δέντρα τους με τα αστέρια: «Μοιράσου τη δύναμη μίας Ευχής», με την αγορά των οποίων ενισχύεται το κοινωνικό έργο του Mη Κυβερνητικού Οργανισμού, ο οποίος πραγματοποιεί τις πιο βαθιές ευχές των παιδιών που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Make a wish

Η Κωτσόβολος φανερώνει πως αποτελεί το μοναδικό προορισμό για την πραγματοποίηση όλων των επιθυμιών! Τολμήστε και ευχηθείτε λοιπόν, γιατί τα Χριστούγεννα τα πάντα μετατρέπονται σε δώρα από την Κωτσόβολος!