6ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp – To πιο μαγικό bazaar της πόλης, σας περιμένει να το επισκεφθείτε και κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου και για 6η συνεχόμενη χρονιά το πολυθεματικό bazaar Christmas sHOp.sHOp.sHOp θα ανοίξει τις πόρτες του στην Αίθουσα Galaxy του Hilton, για να πλημμυρίσει για μία ολόκληρη μέρα με Χριστουγεννιάτικη διάθεση τους επισκέπτες του.

Στο 6ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp συμμετέχουν 25 αγαπημένα ελληνικά brands που παρουσιάζουν ιδανικές λύσεις από τις συλλογές τους για τα απαραίτητα Χριστουγεννιάτικα δώρα και όχι μόνο. Οι επισκέπτες του bazaar θα δουν τις νέες χειμερινές σειρές γυναικείων ρούχων των CHICNESS και THE TWINS, θα γνωρίσουν τα καταστήματα και GALLEROIA και MAR AZUL, αλλά και τις ιδιαίτερες προτάσεις για το παιδί από τα TINY TOES. Το ελληνικό χειροποίητο κόσμημα και αξεσουάρ εκπροσωπείται από FERMOUART, GOUPI JWLS, IOSIFINA, KYKLOMODE ενώ τις χειμερινές τάσεις σε τσάντα θα παρουσιάσουν οι BASIΛEIA, HANDMADE by ESTHIR και STYLE VERSA.

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση, στολισμούς και γούρια θα παρουσιάσουν οι BOULE DE VERRE, ELEFTHERIART, PINK LEMONADE, PROS:KALO ενώ οι WOOD n’ STONE θα εκθέσουν χειροποίητα μικροέπιπλα. Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα ομορφιάς από τις ALOE PLUS, AMELIE HANDMADE BEAUTY και ONE BEAUTY, πρωτότυπες προτάσεις δώρων από το BEAUTY DIARIES και το PAW BOX που υπόσχονται να καλύψουν κάθε υποχρέωση ακόμα και προς τους τετράποδους φίλους όλων. Οι γευστικές δημιουργίες των MELISSA FARM, NANTIA’S DELI και PANDROSIA θα ικανοποιήσουν εκείνους που αναζητούν τη γεύση ακόμα και στο δώρο!

Το 6ο Christmas sHOp.sHOp.sHOp θα λειτουργεί για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές των επισκεπτών του από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και υπόσχεται μία μέρα σε απόλυτα εορταστικό κλίμα με θέα τη φαντασμαγορική Αθήνα και πολλές, μα πάρα πολλές εκπλήξεις.