6 ιδέες για χριστουγεννιάτικα κοσμήματα!

Ψάχνεις ιδέες για δώρα αυτές τις γιορτές; Μήπως για να βρεις τα πιο must κοσμήματα για τα looks σου; Εμείς σου δίνουμε 6 ιδέες για τα πιο χριστουγεννιάτικα κοσμήματα για κάθε περίσταση!

Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Τι πιο γιορτινό από ένα στολισμένο δέντρο στα αυτιά, το λαιμό ή τα χέρια σου; Διάλεξε κάτι μικρό και διακριτικό και λάμψε!

Χιονάνθρωποι

Ένας μικρός χιονάνθρωπος στο αυτί σου θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση! Αν δε θες ένα πολύ έντονο σχέδιο (όπως βλέπεις παραπάνω) μπορείς να προμηθευτείς και ένα minimal κόσμημα με δύο λευκές πέτρες!

Τάρανδοι

 

Ένας τάρανδος σε ένα κόσμημα μπορεί να φορεθεί ανεξάρτητα την εποχή, αλλά τα Χριστούγεννα αποκτάει νέα, ακόμα πιο ιδιαίτερη σημασία! Μπορείς να τον φορέσεις σε καρφίτσα όπως δείχνει η εικόνα, ή οπουδήποτε αλλού (ακόμα και σε δαχτυλίδι)!

Χιονονιφάδες

Μία χιονονιφάδα είναι το απόλυτο σχέδιο του χειμώνα (κι ας μη τις βλέπουμε συχνά στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας). Τέλεια επιλογή αν θες ένα γιορτινό κόσμημα για όλο το χειμώνα!

Άγιος Βασίλης

 Τι πιο χριστουγεννιάτικο από τον Άγιο Βασίλη; Κάνε δώρο στον εαυτό σου τον άγιο που φέρνει δώρα και κάνε θραύση αυτές τις γιορτές!