5 Τρόποι για να βάλετε Glitter την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς!

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει γρήγορα, καθιστώντας την,  την πιο υπέροχη εποχή του χρόνου για να αποκτήσετε λάμψη. Δοκιμάστε τις κορυφαίες γκλίτερ επιλογές για λαμπερή εμφάνιση στα μάτια και τα χείλη!

Ντίσκο κουκκίδες

Απλώστε αυτές τις κουκκίδες στα βλέφαρά σας για μάτια εμπνευσμένα από τη μπάλα ντίσκο ή τοποθετήστε τα ξεχωριστά για να τονίσετε το βλέμμα σας με τη σκιά. Χρησιμοποιώντας γκλίτερ κόλλα, συνιστούμε να απομακρύνετε τις κουκκίδες ντίσκο πάνω από την πτυχή σας. Συνδυάστε αυτό το look με γυαλιστερά καπάκια και μια νότα ολογραφικής λάμψης.

Χρώμα σε φρύδια και βλεφαρίδες

Οι αποχρώσεις των κοσμημάτων για το χειμώνα είναι απαράμιλλοι, γι’ αυτό λάμψτε το νέο έτος με λαμπερές τιρκουάζ βλεφαρίδες και φρύδια. Για τις βλεφαρίδες, προτείνω να εφαρμόσετε glitter σε ένα ζευγάρι strip falsies. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καλλυντικά γκλίτερ. Δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείτε glitter χειροτεχνίας κοντά στην περιοχή των ματιών σας.

Μάτια κομφετί

Αφήστε το γκλίτερ που μοιάζει με κομφετί να καταλάβει ολόκληρο το καπάκι σας και θα ξεκινήσετε το πάρτι με το πολύχρωμο βλέμμα σας. Με ένα πινέλο επένδυσης και ματ, μαύρη σκιά ματιών, χαράξτε την πτυχή του βλεφάρου σας και δημιουργήστε ένα φτερό. Συνδέστε το φτερό στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και στη συνέχεια γεμίστε ολόκληρο το καπάκι σας με μαύρη σκιά χρησιμοποιώντας μια επίπεδη βούρτσα. Είναι σαν να δημιουργείτε ένα μάτι της γάτας που καταλαμβάνει ολόκληρο το καπάκι του ματιού. Απλώστε το γκλίτερ κομφετί πάνω από τη μαύρη σκιά με το επίπεδο πινέλο και την κόλλα σας.

Γυαλιστερά, πολύχρωμα χείλη

Σίγουρα μπορείτε να αγοράσετε ένα αστραφτερό lip gloss, αλλά είναι πιο διασκεδαστικό να το κάνετε δικό σας! Ρίξτε λίγη διάφανη γυαλάδα, ανακατέψτε με μια ή δύο από τις αγαπημένες σας γκλίτερ σκιές και εφαρμόστε χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για τα χείλη.

Βλέποντας αστέρια

Κάντε μια Πρωτοχρονιάτικη ευχή! Με γκλίτερ κόλλα και ένα επίπεδο πινέλο, δημιουργήστε έναν καταρράκτη από γκλίτερ κατά μήκος της εξωτερικής γωνίας του κάτω ματιού σας. Προσθέστε ασημένια, ολογραφικά αστέρια στην κορυφή για να δημιουργήσετε έναν γαλαξία λάμψης κατά μήκος του ματιού σας.