5 δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου φέτος!

Μία από αυτές τις μέρες οι περισσότερες (και οι περισσότεροι) θα κάνουμε τα απαραίτητα γιορτινά ψώνια για τους αγαπημένους μας. Κάτι που αξίζει να μη ξεχάσεις, όμως, είναι να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Γι’αυτό το λόγο εμείς σου προτείνουμε τα πιο πολύτιμα δώρα, που θα κάνουν τα Χριστούγεννά σου καλύτερα!

Αρωματικά κεριά, αφρόλουτρο, σαμπουάν και άλατα μπάνιου

Όλες και όλοι κάνουμε μπάνιο συχνά, αλλά πόσες φορές έχει κάνει το μπάνιο σου ιεροτελεστία χαλάρωσης; Δε μπορείς να θυμηθείς; Τότε είναι ώρα να προμηθευτείς τα απαραίτητα προϊόντα με το αγαπημένο σου άρωμα και με λίγο ζεστό νερό να περάσεις ένα απολαυστικό γιορτινό απόγευμα που θα σου φτιάξει σίγουρα τη διάθεση!

Το αγαπημένο σου γλυκό

Μελομακάρονα; Κουραμπιέδες; Κέικ; Προφιτερόλ; Όλα μαζί; Δεν έχει σημασία. Σου αξίζει ένα μικρό δωράκι, ειδικά αν κάνεις διατροφή και έχεις να δεις γλυκό πάνω από μια βδομάδα.

Εκείνη η ακριβή τσάντα / κονσόλα παιχνιδιών κ.ο.κ. που θες εδώ και καιρό

Ναι, ξέρουμε, σκέφτεσαι ότι δε θες να χαλάσεις πολλά χρήματα και ίσως δεν αξίζει και, και, και. Αν ονειρεύεσαι το ίδιο πράγμα εδώ και 2-3 μήνες, όμως, τότε μάλλον αξίζει να κάνεις ένα ακριβό δώρο στον εαυτό σου. Κάνε μια έρευνα αγοράς για το πού αξίζει να το κάνεις δικό σου, και απόλαυσε ελεύθερα!

Τουλάχιστον 2 ημέρες χαλάρωσης

Έχεις ξεχάσει πότε έκανες διακοπές τελευταία φορά; Τότε τουλάχιστον άσε τον εαυτό σου να χαλαρώσει τελείως για 2-3 μέρες, χωρίς να τρέχεις, χωρίς να σκέφτεσαι 15.000 πράγματα και χωρίς να ανησυχείς για κάτι. Ο οργανισμός σου θα σε ευχαριστεί!

Χρόνο με τους αγαπημένους σου

Όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Ο χρόνος με την οικογένεια, το έτερον ήμισυ, τα κατοικίδια, τους φίλους και τις φίλες σου θα σου κάνουν πολύ περισσότερο καλό από όσο πιστεύεις, και θα αναδείξουν την πραγματική αξία των γιορτών. Σίγουρα είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου!