4 Μοναδικοί τρόποι να φορέσετε το eyeliner

Ναι, αυτή τη μαγική γραμμούλα στο μάτι που μπορεί να απογειώσει οποιοδήποτε μακιγιάζ και να σε μεταμορφώσει από ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας σε sexy γατούλα!Η αλήθεια είναι ότι μας δυσκολεύει όλες αρκετά να καταφέρουμε να τη δημιουργήσουμε. Πρέπει όμως να ομολογήσουμε όλες οι γραμμές δεν πηγαίνουν σε όλα τα βλέμματα όμως εδώ θα δούμε κάποιους βασικούς τρόπους για να τα τονίσετε.

 

Eyeliner 1

Για το συγκεκριμένο look καλό είναι να χρησιμοποιήσετε gel eyeliner και με το πινελάκι ξεκινώντας από τη μέση μπορείτε να φτιάξετε τη γραμμή η οποία όμως είναι ακριβώς στις βλεφαρίδες. Μπορείτε να παίξετε με το πάχος της γραμμής ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

 

 

 

 

5

Eyeliner 2

Και σε αυτή την περίπτωση θα χρησιμοποιήσετε gel eyeliner γιατί το καλό με τα συγκεκριμένα eyeliner είναι ότι σου επιτρέπουν να κάνεις και γραμμή κάτω ή και μέσα στο μάτι αντίθετα με τα υγρά τα οποία δεν σταθεροποιούνται στο εσωτερικό του ματιού. Έτσι λοιπόν εδώ ακολουθείτε την διαδικασία με τον παραπάνω τρόπο ενώ βάζετε και στο μέσα μέρος του ματιού μέχρι τη μέση eyeliner.

6

 

Eyeliner 3

Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε μια υγρή εκδοχή του eyeliner γιατί θα χρειαστεί να παίξουμε με τις γραμμές. Αν λοιπόν θέλετε πιο γατίσιο βλέμμα τότε ξεκινήστε με μια λεπτή γραμμή από το εσωτερικό του ματιού και στη συνέχεια τραβώντας με τα δάχτυλα σας το μάτι σας προς τα επάνω δημιουργείτε στην άκρη του ματιού ένα τρίγωνο το οποίο και γεμίζετε.

3

 

Eyeliner 4

Σε αυτή την εκδοχή θα ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία με την παραπάνω αλλά η γραμμή θα γίνει πιο χοντρή. Το συγκεκριμένο πάει περισσότερο σε κοπέλες όπου έχουν στρογγυλά μάτια. Για το συγκεκριμένο καλό είναι κατά τη διάρκεια όπου δημιουργείτε τη γραμμή να ανοίγετε το μάτι σας αφού έτσι θα πετύχετε πιο σωστά το look όπου επιθυμείτε.

4