4 έτοιμα πακέτα στολισμού που θα “σώσουν” τα φετινά Χριστούγεννα

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι ίσως η ομορφότερη του χρόνου, καθώς έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε μερικές ημέρες με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να γεμίσουν τα σπίτια μας μυρωδιές και να αφεθούμε στη μαγεία του στολισμένου σπιτιού.

Βέβαια, όλα αυτά είναι πολύ ωραία στη θεωρία, όμως η πραγματικότητα είναι σε αρκετές περιπτώσεις κάπως διαφορετική! Δεν είναι λίγοι αυτοί που εργάζονται πυρετωδώς αυτή την περίοδο και δεν έχουν καθόλου χρόνο να ασχοληθούν, ακόμα κι αν το θέλουν, με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το στολισμό του δέντρου. Οι σύγχρονοι άνθρωποι αναζητούν εύκολες λύσεις όχι μόνο στο φαγητό, στις συσκευές ή στα ρούχα που επιλέγουν, αλλά ακόμα και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, τα έτοιμα πακέτα στολισμού μπορεί να σώσουν την κατάσταση φέτος! Που θα τα βρεις;

Η Praktiker Hellas πρωτοτυπεί και απογειώνει τα Χριστούγεννα, προσφέροντας τέσσερα έτοιμα πακέτα στολισμού, με μπάλες και λαμπάκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα «Ready2Xmas», που εξοικονομούν χρόνο στην οικογένεια, δίνοντάς της έτοιμες γιορτινές λύσεις για διαφορετικά γούστα και στυλ και ταυτόχρονα δημιουργούν την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα:

Go all out glam

Holly Jolly

Modern Winter

The Candy Kingdom

Σε ίδιο στυλ και ύφος διακόσμησης με τις έτοιμες προτάσεις στολισμού προτείνονται σερβίτσια και διακοσμητικά για το γιορτινό τραπέζι, «Αrt de la Table».

Παράλληλα, τεράστια είναι και η γκάμα σε δέντρα, μικρά και μεγάλα, μπάλες σε κάθε χρώμα, ατμοσφαιρικά λαμπάκια και led φωτισμό, στολίδια με γιορτινές φιγούρες και πολλά άλλα χριστουγεννιάτικα είδη που θα ταιριάξουν άψογα σε κάθε χριστουγεννιάτικο σπίτι.