3 πανεύκολα χτενίσματα για τις φετινές γιορτές!

Προσπάθησε να το κάνεις εικόνα· Είναι ήδη παραμονή Χριστουγέννων, έχεις πλυθεί, ντυθεί, στολιστεί και γίνει μία κούκλα, πρέπει να είσαι στο γιορτινό τραπέζι που σε κάλεσαν σε 1 ώρα το πολύ και συνειδητοποιείς ότι τα μαλλιά σου είναι τελείως απείθαρχα. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Εφαρμόζεις ένα από τα πανεύκολα χτενίσματα που σου προτείνουμε και ξεμπέρδεψες!

Κιμωλία

Τα γνωστά hair chalks (αλλά και οι ημιμόνιμες βαφές) κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα και μπορείς να τα προμηθευτείς σε πάρα πολλά καταστήματα. Και το καλύτερο, το να χρησιμοποιήσεις αυτά τα προϊόντα είναι εύκολο, γρήγορο και δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου (δε συγκρίνεται καν με τη φθορά που προκαλεί η μόνιμη βαφή)! Επέλεξε κόκκινο ή πράσινο (ή και τα 2 με προσοχή) για έξτρα γιορτινή διάθεση!

Διακοσμητικά

Φτιάξε έναν απλό κότσο (“ενισχυμένο” με κάποιο ειδικό προϊόν αν θες), και πρόσθεσε σε αυτόν μερικά στρατηγικά τοποθετημένα τσιμπιδάκια για να φτιάξεις από ταράνδους (όπως παρακάτω) έως Άη Βασίληδες, χιονονιφάδες και οτιδήποτε άλλο θες εσύ!

Στεφάνια

Τι πιο εύκολο από το να φορέσεις ένα στεφάνι ή μια στέκα και να βγεις έξω μια κούκλα; Διάλεξε κάτι που να τραβάει την προσοχή (στεφάνι με γκι, γιρλάντα, χνουδωτή στέκα κ.ο.κ.), άσε τα μαλλιά σου απλά και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις!