3 ιδέες για εύκολο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ!

Θες τα νύχια σου να δείχνουν πόσο αγαπάς τα Χριστούγεννα; Κι εμείς το ίδιο! Γι’αυτό το λόγο σου παρουσιάζουμε 3 ιδέες για μανικιούρ που θα εφαρμόσεις πανεύκολα στα νύχια σου και θα αναδείξουν την κομψότητα και τη γιορτινή σου διάθεση!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το αγαπημένο σου base coat, top coat (matte ή glossy) και 1-2 μανό!

Γαλλικό με έμφαση στις άκρες

Αυτό μανικιούρ θα σου πάρει ελάχιστο χρόνο και φαίνεται ιδιαίτερα κομψό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μία κόκκινη γραμμή στην άκρη του νυχιού σου διαγώνια προς τα πάνω και, μόλις στεγνώσει, να προσθέσεις μία πράσινη γραμμή συμμετρικά από την άλλη πλευρά! Αν θες μπορείς να προσθέσεις και λεπτομέρειες μαύρες, ασημί, με glitter κ.ο.κ.!

Hint: Η πρώτη γραμμή πρέπει να είναι το πιο ανοιχτό χρώμα ώστε η δεύτερη να το καλύψει.

Διχρωμία (με ή χωρίς matte)

Η διχρωμία είναι από τα αγαπημένα μας πράγματα, γιατί δείχνει κομψή και ενδιαφέρουσα χωρίς καθόλου κόπο! Απλά βάψε τα νύχια σου εναλλάξ πράσινο και κόκκινο και, αν θες το εφέ που έχει το μανικιούρ της εικόνας, πρόσθεσε το κανονικό σου top coat, άσε το να στεγνώσει, βάλε τα ειδικά αυτοκόλλητα για γαλλικό στις άκρες των νυχιών σου και πέρνα στο υπόλοιπο το αγαπημένο σου matte top coat!

Κλασικό γαλλικό

Βάλε το αγαπημένο σου πράσινο στα νύχια σου και ύστερα (με ή χωρίς βοήθεια από αυτοκόλλητα) κάνε μια κόκκινη γραμμή στην άκρη των νυχιών σου! Βάλε το αγαπημένο σου (matte ή glossy) top coat από πάνω κι είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!