10 τέλειες ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα manicure σου

Ακόμη κι αν προτιμάς τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις για τα καθημερινά manicure σου, στις γιορτές μπορείς να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας πιο πρωτότυπα και χαρούμενα σχέδια και χρώματα για τα νύχια σου.

Το κόκκινο, το πράσινο, το λευκό, όπως και οι metallic αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους και μπορείς να τις συνδυάσεις με χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα ή με σχέδια που θα φτιάξεις μόνη σου. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε μοναδικά manicure για τις μέρες των γιορτών, αλλά και για τις προηγούμενες, ώστε να μπεις πιο εύκολα σε χριστουγεννιάτικο mood.

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο minimal και λιγότερο glam, μπορείς να επιλέξεις βερνίκια με διακριτικά στρας ή ουδέτερες αποχρώσεις που θα συνδυάσεις με χρυσές λεπτομέρειες. Η ποικιλία σε χρώματα και σε σχέδια είναι μεγάλη, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε και σου προτείνουμε 10 τέλειες ιδέεςπου πρέπει να δοκιμάσεις αυτές τις γιορτές.

 

Το πράσινο, το κόκκινο και το λευκό έχουν την τιμητική τους.

 

Μπορείς να βρεις πρωτότυπα αυτοκόλλητα με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

 

Στα γιορτινά manicure σου λίγο glitter παραπάνω επιβάλλεται!

 

Βάψε τα νύχια σου με ασημί ή λευκό βερνίκι και σχεδίασε χιονονιφάδες ή άλλα σχέδια.

 

Βάψε τα νύχια σου με ασημί ή λευκό βερνίκι και σχεδίασε χιονονιφάδες ή άλλα σχέδια.

 

Αν προτιμάς κάτι πιο minimal, μπορείς να διαλέξεις ένα βερνίκι σε ουδέτερη απόχρωση και να προσθέσεις χρυσές λεπτομέρειες.

 

Αν σου φαίνεται υπερβολικό να σχεδιάσεις σε όλα τα νύχια σου γιορτινές χιονονιφάδες, κράτησέ τις μόνο για ένα ή δύο και συνδύασέ τις με ένα βερνίκι σε γιορτινή απόχρωση με το οποίο θα βάψεις τα υπόλοιπα.

 

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό manicure, μπορείς να δοκιμάσεις να βάψεις τα νύχια σου με ένα σκούρο μπλε βερνίκι και να προσθέσεις τα πιο πρωτότυπα σχέδια.

 

Ένα κόκκινο βερνίκι, μερικά στρας και δύο ή τρία σχέδια θα απογειώσουν το γιορτινό manicure σου.

 

Φωτάκια και στολές Άγιου Βασίλη θα σου χαρίσουν το πιο ιδιαίτερο manicure.