1-7 Δεκεμβρίου: Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου – Εshop Specials Edition!

Οι εορτασμοί προηγούνται των Χριστουγέννων και μπορείτε να μπείτε από τώρα σε κλίμα εορταστικό και οικονομικό, χάρη στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου και τις προσφορές του e-shop.gr.

1η με 7 Δεκέμβρη το ηλεκτρονικό εμπόριο γιορτάζει! Το e-shop.gr, για μία ακόμα χρονιά, στηρίζει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που διοργανώνει ο GR.EC.A. (Greek eCommerce Association, Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) με μια μοναδική έκπληξη για τους φίλους του! Φέτος την τιμητική τους θα έχουν οι προσφορές Eshop Specials!

Ως γνωστόν, μία νέα προσφορά Eshop Specials ανακοινώνεται καθημερινά στις 12:00, ενώ η υπηρεσία προσφορών ανανεώνεται κανονικά και τα Σαββατοκύριακα. Δεκάδες απίθανες προτάσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και συσκευές οικιακής χρήσης προσφέρονται σε εκπληκτική τιμή μόνο για 24 ώρες μετά την ανακοίνωσή τους –ή και λιγότερο καμιά φορά αν η προσφορά εξαντληθεί νωρίτερα.

Κάθε μέρα, λοιπόν, για την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, θα αναδεικνύεται ένας τυχερός αγοραστής, που θα παίρνει το Eshop Specials προϊόν που έχει παραγγείλει χωρίς να το πληρώσει! Για 7 συνεχόμενες μέρες δηλαδή (1η-7 Δεκέμβρη) θα αναδειχθούν συνολικά 7 νικητές, που θα παραλάβουν το Eshop Specials προϊόν της μέρας δωρεάν.

Η υπηρεσία προσφορών Eshop Specials φορά τα γιορτινά της και σας υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικά προϊόντα κάθε μέρα της εβδομάδας αυτής αλλά και στο εξής σε ασυναγώνιστες τιμές για όλους τους e-shoppers.

Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τις μοναδικές προσφορές των Εshop Specials από το e-shop.gr και ίσως θα είστε εσείς ο τυχερός που θα πάρει δώρο την παραγγελία του. Δείτε περισσότερα εδώ.