Αυτά τα ψημένα ρολάκια με τυρί και γαλοπούλα είναι ένα εύκολο ορεκτικό για το δείπνο ή το μεσημεριανό σας και κερδίσουν κυριολεκτικά την παρέα. Αν θέλεις μπορείς αντί για γαλοπούλα να βάλεις μπέικον ή ζαμπόν απλώς σκεφτήκαμε πως θα την κάνεις που θα την κάνεις την αμαρτία ας την κάνεις στην πιο light εκδοχή της τουλάχιστον.
Υλικά
1 πακέτο ζύμη Pillsbury
12 φέτες γαλοπούλα κομμένη σε φέτες
12 φέτες έμενταλ
½ φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο
1 & ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 25ο βαθμούς. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και στη συνέχεια ανοίγουμε τη ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη και στη συνέχεια τη κόβουμε σε 12 ροδέλες. Τοποθετούμε πάνω από τη κομμένη ζύμη μια φέτα γαλοπούλα και μια φέτα τυρί και στη συνέχεια δημιουργούμε ρολάκια. Εν τω μεταξύ σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, τον παπαρουνόσπορο, τη μουστάρδα και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τη σάλτσα ομοιόμορφα και ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.