Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο Simul

Πλησιάζοντας στο Νέο Έτος τα πάντα αφορούν στη νέα αρχή, τις νέες αποφάσεις και τις νέες αποκαλύψεις. Το SIMUL gastronomic situ πιστό στην υπόσχεσή του να υπηρετεί την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο προτείνει δύο ευφάνταστα μενού για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ο σεφ Νίκος Θωμάς και η ομάδα του σχεδίασαν με βάση τα υλικά της εποχής και τη δημιουργικότητα της έμπνευσης τα δύο ξεχωριστά μενού γιατί και τις γιορτές θέλουμε να είμαστε ~μαζί~.

moo

Το μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων

(€60/άτομο)

Welcome Drink berries “Rossini”

Μπαρμπούνι σαβόρο με γλυκό πελτέ τομάτας, βινεγκρέτ δενδρολίβανο με μηλόξυδο και τσιπς σκόρδου

Κρεμμυδόσουπα με κρουτόν αρωματισμένο με κύμινο και παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς

Καραβίδες σε κρέμα από χωριάτικο λουκάνικο και αυγολέμονο λουίζας

Σιγομαγειρεμένο μπούτι γαλοπούλας αρωματισμένο με εστραγκόν, πουρέ σελινόριζας, σάλτσα από άγριο μάραθο και crumble από την γέμιση

Mont Blanc με πραλίνα φουντουκιού, τραγανή μαρέγκα και κάστανο

Το μενού για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

(€65/άτομο)

Welcome Drink Kir Royal

Χτένι σε κριθαράκι με μελάνι σουπιάς και τηγανητά κρεμμύδια

Σούπα από κάστανα σχάρας με καπνιστό χέλι και λάδι από τσορίθο

Ραβιόλι με πάπια κονφί, κόκκινο λάχανο τουρσί και χειμερινή τρούφα

Μοσχαρίσιο πλευρό σιγομεγειρεμένο σε πετιμέζι, αγκινάρες Ιερουσαλήμ, σαλάτα από πολύχρωμες φακές και πορτοκάλι

Σοκολάτα γάλακτος jivara, αλμυρή καραμέλα, φιστίκια και crumble με φυστικοβούτυρο