Αστεράτες μπουκιές παρμεζάνας με τσένταρ!

Ψάχνετε για ένα εθιστικό σνάκ ή ορεκτικό; Αυτές οι μπουκιές παρμεζάνας με τσένταρ και βασιλικό είναι πραγματικά η καλύτερη ιδέα που θα μπορούσες να ετοιμάσεις.

 

Υλικά

  • 2 ½ φλιτζάνια τριμμένο τυρί τσένταρ
  • ½ φλιτζάνι βούτυρο
  • 5 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 ½ φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μίξερ χτυπάμε το τσένταρ, το βούτυρο, τη κρέμα γάλακτος και το αλάτι. Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι, τη παρμεζάνα και το βασιλικό. Τοποθετούμε τη ζύμη σε μια καλά αλευρωμένη επιφάνεια και τη χωρίζουμε σε τρία μέρη όπου και την ανοίγουμε και στη συνέχεια τη κόβουμε με ένα κουπ πατ αστέρι. Τοποθετούμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και στη συνέχεια τα αστέρια. Ψήνουμε 11-14 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.