H La Pasteria, η πρώτη αλυσίδα εστιατορίων που μύησε το κοινό στη γοητεία της γνήσιας ιταλικής κουζίνας, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. O καταξιωμένος σεφ Ettore Botrini μας μεταφέρει τις γεύσεις, τις εικόνες και τα αρώματα της Ιταλίας σε ένα πιάτο στο ολοκαίνουριο εστιατόριο στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Από τις 12 Δεκεμβρίου, οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας έχουν πλέον την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από το πλούσιο μενού της La Pasteria, αγαπημένες γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική παράδοση και να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.
Ο Ettore Botrini χρησιμοποιεί τις πιο αγνές πρώτες ύλες και ολόφρεσκα υλικά, δημιουργώντας αυθεντικά ιταλικά πιάτα με βάση στο ψάρι ή το κρέας, ενώ από το μενού δεν λείπουν οι σαλάτες και το ριζότο. Φυσικά, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την εξαιρετική λεπτή πίτσα με αυθεντική ιταλική συνταγή. Όλα αυτά (και πολλά άλλα), περιμένουν τους επισκέπτες στο νέο εστιατόριο για να γνωρίσουν την ιταλική κουζίνα στην πιο αυθεντική εκδοχή της.