Δύο μοναδικές προτάσεις από το Rakkan

Rakkan στα Ιαπωνικά σημαίνει αισιοδοξία και το Rakkan  Bar  Restaurantο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα – δημιούργησε δύο μοναδικές προτάσεις για τα Ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, με στόχο να απολαύσουμε τις γιορτές… σε μια αισιόδοξη, εορταστική ατμόσφαιρα!

RAKKAN Bar Restaurant (2)

Με άρωμα Ανατολής και με αέρα Ευρωπαικό, η Euroriental προσέγγιση της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki αντανακλάται άξια στα εορταστικά μενού που αποτελούνται:

Menu Παραμονής Χριστουγέννων*

Welcome: Ποτήρι ζεστό κρασί, με μέλι & κανέλα, Καναπέ Σολομού Gravlax, Σούπα: Bouillabaisse με μύδια και mousse yuzu, Πρώτο Πιάτο: Διλογία καραβίδας, ταρτάρ με χαβιάρι yuzu & butter poached shiso, Sushi: Roll πάπιας με μαύρο ρύζι, αγγούρι,γλυκιά Ιαπωνική σάλτσα και μήλο ποσέ, Κυρίως Πιάτο: Γαλοπούλα γεμιστή με mousse γαλοπούλας,κάστανα και τρούφα, γαρνιρισμένη με ρίζες baby λαχανικών & σάλτσα miso supreme, Επιδόρπιο: Namelaka κάστανο με σοκολάτα Valrhona, crumble φουντουκιού & vermiseli από κάστανα σε κενό αέρος με ουίσκι suntori, Τιμή: €80 / άτομο

Menu Παραμονής Πρωτοχρονιάς*

Welcome: Ποτήρι Σαμπάνια & plateau Στρειδιών, Σούπα: Bisque καραβίδας με πέρλες ταπιόκα σε ζωμό από στρείδια και ikura,Πρώτο Πιάτο: Τερίνα από Foie gras με μπίτερ σοκολάτα, poached μήλα, ginger bread και μικρή σαλάτα, Sushi: Ζεστό roll αστακού -Αστακός tempura, μάνγκο και στην κορυφή lobster au gratin με Japanese mayo και micro greens, Κυρίως Πιάτο: Iberico pork σε σάλτσα από ιαπωνικό ουίσκυ, parsnip pure, Συνοδεύεται με γέμιση από ψωμί και ξερά φρούτα Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας Valrhona με cremeux εξωτικών φρούτων, ζελε yuzu και φύλλα χρυσού, Τιμή: €95 / άτομο

RAKKAN_BAR RESTAURANT

 

*Τα Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα πλαισιώσουν μουσικά με ένα μοναδικό live, οι C:REAL.

Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar  Restaurant σας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, μίνιμαλ περιβάλλον του για να απολαύσετε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki , από το μεσημέρι (με new a la carte entries & νέες, friendly for all τιμές) μέχρι το βράδυ.