Φέτος τα Χριστούγεννα πες ναι, σε μια σούπερ γιορτινή γλάστρα LECHUZA (+ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου και ήδη θα έχετε ετοιμάσει (ή θα σκέφτεστε το πως να οργανώσετε εάν αισθάνεστε άνρθωποι της τελευταίας στιγμής) τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας. Χριστούγεννα άλλωστε σημαίνουν χαρά, διασκέδαση, οικογενειακή ατμόσφαιρα και θαλπωρή και σίγουρα σε όλα αυτά μια σωστή διακόσμηση θα σας κάνει να αισθανθείτε ευκολότερα τα χριστουγεννιάτικα vibes. Μάλιστα, εάν θέλετε να δώσετε μια διαφορετική και πιο εναλλακτική νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας (αλλά και γενικότερα όλες τις εποχές του χρόνου), τότε η σούπερ γιορτινή γλάστρα της LECHUZA, TRIO Cottage 30, είναι απλώς… must!

Η γλάστρα Trio Cottage 30 της LECHUZA διατίθεται σε δύο μεγέθη και μπορεί να φιλοξενήσει μια τεράστια ποικιλία φυτών, συνδυάζοντας από πανέμορφα άνθη και μικρά δενδρύλλια μέχρι γευστικότατα λαχανικά! Η ιδιαιτερότητα της Trio Cottage της LECHUZA είναι ότι προσφέρει τη δυνατότητα για τη φύτευση σε τρία ανεξάρτητα δοχεία φύτευσης. Όπως οι περισσότερες αυτοποτιζόμενες γλάστρες της LECHUZA, η Trio Cottage έρχεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, χαρίζοντας εύκολη μετακίνηση, αλλά και τη δυνατότητα αλλαγής των δοχείων φύτευσης για προστασία όταν η θερμοκρασία πέφτει αισθητά το χειμώνα. Τέλος, διαθέτει βαλβίδα αποστράγγισης, η οποία μπορεί να στραγγίζει το περιττό νερό της βροχής.

Η εκπληκτική αυτή αυτοποτιζόμενη γλάστρα της LECHUZA μπορεί τώρα να γίνει δικιά σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό που ετοιμάσαμε για εσάς. Ένας σούπερ τυχερός –ή φίλος / φίλη, μπορεί να κερδίσει την LECHUZA Trio Cottage 30 μαζί με την ειδική βάση στήριξής της καθώς και φυτεμένη με πανέμορφες τούγιες ακολουθώντας τα βήματα που ακολουθούν (θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον δύο από τα παρακάτω βήματα) και να δώσει μια διαφορετική διάσταση στην διακόσμηση του σπιτιού του με ένα δώρο συνολικής αξίας 164 ευρώ! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Like στη σελίδα του Xmaslife στο Facebook
  2. Like στη σελίδα του Lechuza Greece στο Facebook
  3. Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)
  4. Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

O διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 22/12/19 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 23/12/19

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! 

Previous ArticleNext Article