Κέρδισε τη νέα, χριστουγεννιάτικη σειρά “Glazed Apple” από τη The Body Shop

Χριστούγεννα! Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων! Είναι η περίοδος που αφιερώνουμε λίγο παραπάνω χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε αλλά και στον εαυτό μας. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε η The Body Shop με τη νέα σειρά περιποίησης σώματος “Glazed Apple“. Μια σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί το πράσινο, γλασαρισμένο μήλο (glazed apple), το οποίο δίνει το πράσινο, εορταστικό χρώμα του στη συκευασία αλλά και το πλούσιο, γλυκό άρωμά του στα προϊόντα της.

Είχες μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή θες να αφήσεις την κούραση της καθημερινότητας και τα άγχη πίσω σου; Επέλεξε το bath melt (sprinkler) ή τα bath crystals (jelly). Ρίξε το περιεχόμενο στο μπάνιο σου για μια γλυκιά, πολυτελή και απολαυστική εμπειρία και αφέσου στα ενυδατικά στοιχεία του που θα αφήσουν το δέρμα σου λείο και απαλό. Το αρωματικό σύννεφο που δημιουργείται, λειτουργεί αγχολυτικά και σίγουρα θα σε βοηθήσει να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Επίλεξε το body butter για έξτρα ενυδάτωση και βελούδινο δέρμα πριν φορέσεις τα καλά σου και μην ξεχάσεις το lip balm για χείλη… για φίλημα!

Για σένα που επιλέγεις αυτή τη γιορτινή περίοδο να προσφέρεις στον συνάθρωπό σου, θα χαρείς να μάθεις πως με κάθε κάθε δώρο που αγοράζεις από επιλεγμένους κωδικούς, η The Body Shop συνεισφέρει στην οικονομική ενίσχυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης War Child. Η War Child, έχει υπό τη σκέπη της παιδιά-θύματα πολέμου και σκοπός της συνεργασία της με τη The Body Shop είναι να χρηματοδοτήσει την ευχή των παιδιών για εκπαίδευση.

Έτσι, αγοράζοντας το δώρο σου από τη The Body Shop, βοηθάς ένα παιδί να παρακολουθήσει ένα μάθημα.

Εαν θέλεις να δοκιμάσεις τη νέα σειρά και να βιώσεις την απόλυτη “Glazed Apple” εμπειρία, είσαι τυχερή γιατί η The Body Shop δίνει την ευκαιρία σε μια (1) τυχερή να κερδίσει ένα σετ που περιλαμβάνει:

  • 1 Body Butter
  • 1 Bath Melt
  • 1 Bath Crystals
  • 1 Lip Balm
  • 1 Soap

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 9/12/2014 – 23/12/2014.

Για να λάβεις μέρος μπορείς δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το post ανακοίνωσης του διαγωνισμού στη σελίδα μας.

Previous ArticleNext Article

35 Comments