Artistry Hydra – V: Η πιο δυναμική ενυδάτωση στα σετ που σας κάνουμε δώρο

Amway Artistry Hydra V

Οποιαδήποτε φροντίδα επιδερμίδας και αν επιλέξετε να εφαρμόσετε: κατά της γήρανσης, λάμψης, μέχρι και επεμβατικής αισθητικής, δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα σε μια αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας, η βάση για όλες τις υπόλοιπες θεραπείες. Αυτό δεν είναι κάτι πρωτάκουστο, αλλά κάτι λογικό αφού το νερό αποτελεί συστατικό ζωτικής σημασίας για το σώμα, μια δύναμη ζωής που προσφέρει υγεία και ίαση. Με τη σειρά του, το μεγαλύτερο όργανο του σώματος – το δέρμα μας – χρειάζεται άφθονη και ισορροπημένη ενυδάτωση προκειμένου να διατηρεί τη λάμψη, την υγεία και την ανθεκτικότητά του απέναντι στο περιβάλλον και τους άλλους καθημερινούς στρεσογόνους παράγοντες που προκαλούν αφυδάτωση. Ανεξάρτητα με τον τύπο επιδερμίδας ή την εποχή του χρόνου, το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Έρευνες, ωστόσο, έχουν δείξει ότι εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο πάσχουν από αφυδάτωση της επιδερμίδας – η οποία και κάνει την εμφάνισή της από την νεαρή ηλικία των είκοσι ετών.

Επομένως, είναι επιτακτική όχι απλώς η εφαρμογή ενός πρωτοκόλλου ενυδάτωσης, αλλά ενός αποτελεσματικού πρωτοκόλλου ενυδάτωσης. Αξιοποιώντας ένα πρωτοποριακό επιστημονικό επίτευγμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, το οποίο στηρίζεται στη βραβευμένη με Νόμπελ ανακάλυψη των Aquaporins (υδατοπορίνες), η επωνυμία Artistry συστήνει ένα νέο τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο τη βαθιά ενυδάτωση: τη συλλογή Artistry HydraV.

Για κάθε επίπεδο ενυδάτωσης που χρειάζεται η επιδερμίδα, η συλλογή Artistry HydraV προσφέρει την λύση με μια διαφορετική φόρμουλα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Η συλλογή Artistry Hydra-V εστιάζει στη βαθιά ενυδάτωση για κάθε τύπο επιδερμίδας, και απευθύνεται και στο νεανικό καταναλωτικό κοινό, που δεν ανησυχεί ακόμη για τα σημάδια γήρανσης, ωστόσο ενδιαφέρεται για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η εν λόγω συλλογή παρέχει ισορροπημένη ενυδάτωση που καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών κάτω των 35 ετών.Amway Artistry Hydra V

Εμπλουτισμένη με Νερό, Εμπνευσμένη από την Ανακάλυψη

Η Collection Artistry Hydra-V επιδρά στο φραγμό της επιδερμίδας με σκοπό να συμβάλλει στον εγκλωβισμό της υγρασίας και στη δημιουργία μιας ισχυρότερης ασπίδας προστασίας, χάρη στο αποκλειστικό Hydra Complex, το οποίο περιέχει σπάνια και πολύτιμα συστατικά που είναι γνωστό ότι προσφέρουν:

Ανανέωση: Το αγνό νερό που πηγάζει από τα Νορβηγικά Φιορδ (Norwegian fjord water) ενισχύει την ενυδάτωση βαθιά στα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας.

Αναπλήρωση: Τα ροζ ορυκτά μέταλλα Ιμαλαΐων (Himalayan Pink Rock Minerals), πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αναπληρώνουν την επιδερμίδα, συμβάλλοντας στην καλύτερη μεταφορά, αποθήκευση και διατήρηση του νερού.

Αναζωογόνηση: Το θρεπτικό εκχύλισμα Ακάι της Χαβάης (Hawaiian Acai) εγκλωβίζει το νερό εξασφαλίζοντας διαρκή ενυδάτωση και προάγει έναν ισχυρό φραγμό που φυλακίζει την υγρασία στην επιδερμίδα.

Σε τι διαφέρει η Collection Artistry HydraV από τις υπόλοιπες συλλογές ενυδάτωσης:

Η περιποίηση της επιδερμίδας με προϊόντα τοπικής χρήσης προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα, τα οποία, όμως, ενδέχεται να είναι προσωρινά εκτός κι αν τα συστατικά “φυλακιστούν” στο δέρμα.

Όπως σε ένα σύστημα άρδευσης, τα Aquaporins (υδατοπορίνες) είναι κανάλια στο εσωτερικό των δερματικών κυττάρων, που μεταφέρουν νερό στις κυτταρικές μεμβράνες. Με τον τρόπο αυτό, ελέγχουν την περιεκτικότητα σε νερό, τη ρύθμιση και την αποθήκευση του νερού και συμβάλλουν στην μεταφορά θρεπτικών συστατικών. Αυτή η ανακάλυψη οδήγησε τους επιστήμονες της Artistry να αναπτύξουν την τεχνολογία Hydra Complex, το μυστικό που ξεκλειδώνει την ισορροπημένη ενυδάτωση, το οποίο περιέχεται αποκλειστικά στον ορό Artistry Hydra-V Vital Skin Serum Concentrate.

Πως μπορείτε να εφαρμόσετε, βήμα –βήμα, ολόκληρη τη σειρά Artistry Hydra-V στην επιδερμίδα σας:

Πρώτο Βήμα: Προετοιμασία

  • Fresh Foaming Cleanser (αφρός καθαρισμού)
  • Fresh Toner (τονωτική λοσιόν)

Δεύτερο Βήμα:Ενστάλαξη

Vital Skin Serum Concentrate (ορός)

Τρίτο Βήμα: Ενυδάτωση

  • Πρόσωπο (επιλέξτε ένα από τα παρακάτω, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας):

– Refreshing Gel (Για μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα) [τζελ]
– NourishingGel Cream (Για ΟΛΟΥΣ τους τύπους επιδερμίδας) [κρέμα σε μορφή τζελ]
– Replenishing Moisture Cream (Για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα) [κρέμα]

  • Μάτια:
    – Refreshing Eye Gel Cream (κρέμα)

Για να απολαύσετε τα ενισχυμένα οφέλη της συλλογής Artistry HydraV της Amway δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας με δώρο 3 σετ με την ΠΛΗΡΗ συλλογή προϊόντων. Οι τρεις τυχερές νικήτριες του διαγωνισμού θα λάβουν από 1 σετ προϊόντων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε Like στη σελίδα του XmasLife στο Facebook,Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook, και share τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εκεί.

Ο διαγωνισμός ισχύει ως την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, τα μεσάνυχτα και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου  μέσα από ξεχωριστό post.

Ευχαριστούμε τα sites kerdiseto.grnethall.gr, saveandwin.gr, diagonismos.grtixerakias.com για την προβολή του διαγωνισμού

Previous ArticleNext Article

87 Comments